Cod produs: 759269
Sampon Reparator cu Ulei de Avocado si Extract de Kale - Umberto Giannini Hair Repair, 250 ml: sampon imbogatit cu proteine si uleiuri naturale ce repara, fortifica si hidrateaza parul si ajuta la prevenirea ruperii si a varfurilor despicate, pentru un par mai puternic, mai moale si mai sanatos. Este sigur pentru parul vopsit, tratat chimic si pentru extensii de par. Contine 97% ingrediente de origine naturala, fara parabeni si este bogat in proteine. Are efect anti-static si este ideal pentru un par extrem de uscat, deteriorat.
Uleiul de avocado hidrateaza, calmeaza si protejeaza firul de par de agresorii externi, iar extractul de varza Kale intareste firul de par.
Ingrediente: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Methyl Isethionate, Lauryl Glucoside, Phenoxyethanol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Methyl Isethionate, Coconut Acid, Pentylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Cocoate, Coco-Glucoside, Polyquaternium-6, Glycol Distearate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Trametes Versicolor (Mushroom) Extract,Cinnamomum Camphora Bark Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Mentha Arvensis Leaf/Stem oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Chloride, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil, Sodium Hydroxide, Linalool, CI 15985 (Yellow 6), CI 42090 (Blue 1).
Mod de utilizare: masati pe parul ud, apoi clatiti bine.
Tip par: Uscat, Degradat.
Beneficiu: Reparator.
Cantitate: 250 ml.
Brand: Umberto Giannini
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.