Cod produs: 759268
Balsam Reparator cu Ulei de Avocado si Extract de Kale - Umberto Giannini Hair Repair, 250 ml: balsam imbogatit cu proteine si uleiuri naturale ce repara, fortifica si hidrateaza parul si ajuta la prevenirea ruperii si a varfurilor despicate, pentru un par mai puternic, mai moale si mai sanatos. Reda umiditate si stralucirea parului, reducand aspectul incretit si al varfurile despicate si prevenind deteriorarea ulterioara. Este sigur pentru parul vopsit, tratat chimic si pentru extensii de par. Contine 97% ingrediente de origine naturala, fara parabeni si este bogat in proteine. Are efect anti-static si este ideal pentru un par extrem de uscat, deteriorat.
Uleiul de avocado hidrateaza, calmeaza si protejeaza firul de par de agresorii externi, iar extractul de varza Kale intareste firul de par.
Ingrediente: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Coco-Caprylate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Pentylene Glycol, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Hybrida Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Mentha Arvensis Leaf/Stem oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Trametes Versicolor (Mushroom) Extract, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Extract, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Linalool, CI 19140 (Yellow No.5), CI 42090 (Blue 1).
Mod de utilizare: aplicati pe par dupa samponare, pe lungimi si pe varfuri, lasati sa actioneze apoi clatiti.
Cantitate: 250 ml.
Brand: Umberto Giannini
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.