Cod produs: 759221
Balsam pentru Cresterea Parului - Umberto Giannini Grow Long, 250 ml: balsam pentru toate tipurile de par, fara parabeni si silicon, ce protejeaza impotriva caderii, fortificand, hidratand si sustinand cresterea. Este imbogatit cu cafeina si nutrienti marini, pentru un par mai lung, mai puternic si mai sanatos. Extractul din seminte de cafea neagra stimuleaza cresterea parului si reduce caderea parului. Balsamul ajuta la prelungirea ciclului de viata al parului, pentru un par mai lung, mai puternic, mai sanatos. Extractul organic din vlastari de mazare hraneste parul si scalpul cu nutrienti esentiali, revigorand si revitalizand parul de la radacina. Algele marine stimuleaza foliculii, incurajand cresterea parului. Are o formula plina de vitamine si minerale care elimina murdaria, acumularea de produse si excesul de sebum. Produsul este sigur pentru parul vopsit, tratat chimic.
Ingrediente: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Pentylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Polyquaternium-10, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Caffeine, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Urea, Coffea Arabica (Coffee), Seed Extract, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Coffea Robusta Seed Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Maris Sal (Sea Salt), Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate
Mod de utilizare: aplicati pe lungimea parului umed, lasati sa actioneze, apoi clatiti bine.
Tip par: Toate tipurile.
Cantitate: 250 ml.
Brand: Umberto Giannini
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.