Cod produs: 740553
Este traditionalul chef’s knife in varianta asiatica. Este versatil si este folosit pentru taierea si tocarea carnii, a legumelor, fructelor si care pot fi apoi ridicate cu usurinta de pe tocator si asezate in tigaie sau in wok.
Foarte potrivit pentru taierea alimentelor dure si groase, cum ar fi cartofii, carne de vita sau tuberculi precum telina sau sfecla rosie. Este un cutit handmade, fabricat in Vietnam, cu lama de 21 cm din otel carbon si maner din lemn. Atentie, nu este 100% rezistent la rugina, asa ca trebuie ingrijit ca atare.
Cutitele au o rezistenta excelenta la caldura si durabilitate, dar nu sunt compatibila cu masinile de spalat vase si sunt usor de curatat. Pentru a pastra calitatea cutitelor se recomanda spalarea manuala.
Pentru a pastra si proteja calitatea de taiere a lamei, nu este recomandata taierea pe suprafete dure (sticla, marmura, ceramica etc.). Este important sa fie ascutit cand lama este tocita si sa se foloseasca suporturi adecvate pentru a preveni deteriorarea prematura. Cutitul trebuie curatat dupa fiecare utilizare, sters si pastrat in conditii optime.
Nu lasati la indemana copiilor!
Brand: OEM
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.