Cod produs: 740548
Este traditionalul chef’s knife in varianta asiatica si nu trebuie confundat cu un satar. Este versatil, usor si este folosit pentru taierea legumelor, fructelor sau a carnii care pot fi apoi ridicate cu usurinta de pe tocator si asezate in tigaie sau in wok. Este un cutit handmade, fabricat in Vietnam, cu lama de 18 cm din otel carbon si maner din lemn. Atentie, nu este 100% rezistent la rugina, asa ca trebuie ingrijit ca atare.
Cutitele au o rezistenta excelenta la caldura si durabilitate, dar nu sunt compatibila cu masinile de spalat vase si sunt usor de curatat. Pentru a pastra calitatea cutitelor se recomanda spalarea manuala. Pentru a pastra si proteja calitatea de taiere a lamei, nu este recomandata taierea pe suprafete dure (sticla, marmura, ceramica etc.). Este important sa fie ascutit cand lama este tocita si sa se foloseasca suporturi adecvate pentru a preveni deteriorarea prematura. Cutitul trebuie curatat dupa fiecare utilizare, sters si pastrat in conditii optime.
Nu lasati la indemana copiilor!
Brand: OEM
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.