Cod produs: 596986
Caracteristici: produs bio, preparare rapida, fara sare adaugata Gramaj: 1000 ml, 4 portii Descriere produs: supa crema de legume verzi a carei aroma este datorata in exclusivitate aportului unic de legume si ierburi aromatice. Supa crema de legume variate va permite sa savurati o supa gata de consum in timp ce controlati aportul de sare(doar 0.04g/100g) din dieta dumneavoastra.
Un produs bio fara arome adaugate, in ambalaj practic, usor de transportat. Ingrediente: Apa, legume verzi* 40% (dovlecei* 18%, broccoli* 8%, spanac* 8%, praz* 4%, fasole verde*), ceapa* 8%, morcovi*, ulei de masline extra virgin*, amidon de orez*, usturoi*, cimbru*. *ingredinte provenite din Agricultura Ecologica Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricat in Franta Alergeni: absent. Poate contine lapte, gluten, telina, crustacee, pesti, moluste, mustar, oua, soia si nuci Certificare: FR-BIO-01 Utilizare: agitati inainte de deschidere. Se incalzeste la foc mic intr-o cratita , fara fierbere, amestecand. Pentru a reincalzi la cuptorul cu microunde, folositi un recipient potrivit. Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina. Dupa deschidere: a se pastra la frigider intre 0 si 6 ° C.
Consumati in 48 de ore. Fie ca sunt reduse in zaharuri, foarte scazute in sare, sau fara alergeni acestea va permit sa respectati sensibilitatea corpului dumneavoastra fara a va limita placerea de a manca ! De 20 de ani Pleniday va ofera aceste produse in 3 game distincte: Hiposodat (continut scazut de sodiu), Hipoalergenic, continut redus de zahar. Pleniday va ofera in gama de produse cu continut redus de sare, chipsuri, inlocuitori de sare, supe de legume ecologice, foarte sarace in sare. Incepand cu anul 2001, programul national de nutritie pentru sanatate (PNNS) recomanda limitarea consumului de sare la 5 g pe zi.
Cantitate: 1000 ml.
Brand: Pasta Natura
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.