Cod produs: 798774
Picaturi cu ulei de in si extract de catina Balint 50 ml
Înlocuirea acizilor grași saturați cu acizi grași nesaturați (acizi grași mononesaturați și acizi grași polinesaturați) în dietă contribuie la menținerea unor niveluri normale de colesterol din sânge.
Fructul de cătină este folosit de vindecătorii tibetani de peste o mie de ani. Efectele sale medicinale, cunoscute din experiența și publicațiile medicinei populare, includ: protejarea și întărirea sistemului imunitar, efect de dizolvare a grăsimilor, crește metabolismul, ajutând astfel la menținerea greutății corporale optime, dar are și un efect benefic asupra ulcerelor stomacale și duodenale și protejează ficatul.
Caracteristicile impresionante ale conținutului au ca rezultat numeroase efecte fiziologice benefice. Datorită conținutului său ridicat de antioxidanți și flavonoide , cătina poate fi un instrument valoros în prevenirea tumorilor și în ameliorarea efectelor secundare neplăcute ale radioterapiei antitumorale. Datorită conținutului său semnificativ de vitamina C , poate susține eficient funcționarea sistemului imunitar. Uleiului din semințe al plantei i se atribuie un efect bactericid. Uleiul de cătină este utilizat cu succes în dermatologie și cosmetologie, în principal pentru tratamentul arsurilor și degerăturilor. Un remediu casnic antic pentru ameliorarea durerii este ceaiul preparat din frunze de cătină.
Recomandare de consum: Dimineața 2 ml (1 linguriță)
Ingrediente: Ulei de in, cătină
Nutrienți/ingrediente active în doza zilnică:
Acizi grași mononesaturați: 400 mg
Acizi grași polinesaturați: 1286 mg
din care acizi grași omega-3: 1065 mg
din care acizi grași omega-6 221 mg
Cătină: 150 mg
Depozitare: A se păstra la temperatura camerei, a nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Ambalare: 50 ml
Cantitate: 50 ml.
Afectiuni: Imunitate.
Particularitati: Bio.
Brand: Balint
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.