Cod produs: 793229
Biscuiti cu Crema de Cacao fara Gluten - Gullon Gluten Free Cocoa Cream Biscuits, 225 g: biscuitii cu crema de cacao fara gluten sunt ideali pentru persoanele cu intoleranta la gluten sau pentru cei care doresc sa evite glutenul in alimentatie. Cu o umplutura delicioasa de crema cu aroma de ciocolata si un continut ridicat de fibre, acesti biscuiti sunt potriviti pentru o gustare dulce si echilibrata.
Compozitie / Ingrediente Biscuiti cu Crema de Cacao fara Gluten - Gullon Gluten Free Cocoa Cream Biscuits, 225 g
Fulgi De Ovaz, Umplutura Aroma De Ciocolata 27% (zahar, Grasime Vegetala (palmier, Sambure De Palmier), Pudra De Cacao Cu Continut Scazut De Grasimi 15%, Amidon De Orez, Aroma, Emulsifiant (lecitina De Soia)), Faina De Orez, Ulei Vegetal (ulei De Floarea Soarelui Cu Continut Oleic Ridicat), Zahar, Oligofructoza, Amidon De Orez, Fibre De In, Agenti De Afanare (bicarbonat De Potasiu, Bicarbonat De Amoniu), Sare, Emulsifiant (lecitina De Soia), Aroma.
*Datorita posibilelor modificari, va recomandam să verificati compozitia produsului direct pe ambalajul acestuia.
Avertismente / Precautii
Poate contine urme de lapte, alune si nuci.
Nu se lasati la indemana copiilor mici.
A se pastra intr-un loc uscat, racoros, ferit de lumina directa. Termenul de valabilitate este inscris pe ambalaj.
Informatii despre Producator / Importator
Galletas Gullón S.A.
Adresa: Ctra. Burgos, Km 1,5, 34800 Aguilar de Campoo, Palencia, Spania
Telefon: +34 979 1221 00
E-mail: informate@gullon.es
Cantitate: 225 g.
Particularitati: Fara gluten.
Brand: Gullon
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.