Cod produs: 769174
„De patruzeci de ani scriu despre vin si in fiecare zi tot mai invat cate ceva nou. Intentia mea in acest volum este sa va impartasesc din experienta mea, concentrandu-ma pe ceea ce este cu adevarat important, pentru a va transforma, in doar 24 de ore, in autentici experti in vin.“ — Jancis Robinson, British Icon of Wine
Teme abordate in carte:
Ce este vinul?
Cum se face vinul?
Rosu, alb sau rose?
Cum sa alegi vinul dintr-un magazin sau restaurant
Zece moduri de a alege sticla potrivita
Ce ne dezvaluie eticheta si sticla
Terminologia degustarii
Vinul potrivit la mancarea potrivita
Ritualuri de restaurant
Cele mai indragite vinuri
Sticla de facut impresie si sticla de daruit
Zece mituri despre vin
Sfaturi pentru a deveni expert in vin
Jargonul vinului
Ghid practic pentru iubitorii de vin:
Cartea ofera sfaturi simple si directe pentru a alege vinul potrivit, fie ca te afli intr-un magazin, restaurant sau ca vrei sa impresionezi cu un cadou de vin rafinat. Afla ce vinuri se potrivesc cu diferite tipuri de mancare si cum poti evita combinatii nefericite, precum servirea de anghinare alaturi de vinuri scumpe, care poate altera gustul.
Autor:
Jancis Robinson, renumita autoare a volumelor Oxford Companion to Wine si World Atlas of Wine, este preoteasa mondiala a vinului si semneaza rubrica de vin din Financial Times.
Autor:
JANCIS ROBINSON
An aparitie: 2016
Format: 135 x 210 mm
Tip coperta: NECARTONATA
Numar pagini: 160
Interior: ALB/NEGRU
Ilustrator: STELA LIE
Traducator: MIHAI MOROIU
Editura: Baroque Books & Arts
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.