Cod produs: 767187
Detergent Enzimatic pentru Instrumentar - Klintensiv Klinozyme, 5000 ml: este un detergent concentrat trienzimatic destinat curatarii cu ultrasunete, prin spalarea conventionala a instrumentarului si dispozitivelor medicale sau prin reprocesarea automata a endoscoapelor. Produsul curata eficient depozitele de material organic. Este compatibil cu suprafetele instrumentelor si dispozitivelor medicale utilizate in interventii invazive cum ar fi truse chirurgicale, endoscoape si bronhoscoape. Formula contine un ameste trienzimatic (proteaze, amilaze, lipaze) si un mix de surfactanti cu buna capacitate de umectare, micelizare. Detergentul previne depunerile de silicati, are spumare redusa, nu decoloreaza, nu pateaza si nu albeste. Este compatibil cu majoritatea materialelor precum: otel inoxidabil, cupru, aluminiu, zinc, sticla, ceramica, teflon, plastic, cauciuc, elastomeri, silicon, latex, poliuretan.
Ingrediente: apa demineralizata, >15% surfactanti non-ionici, >10% surfactanti amfoterici, umectanti, degresanti, agenti de chelatizare, reglare pH, antiseparare, conservanti, agent de parfumare, amestec trienzimatic (proteaze, amilaze, lipaze).
Mod de utilizare: Produsul se utilizeaza sub forma de solutie gata de lucru de 0,25%/0,5%. Solutia se va reutiliza timp de maxim 72 de ore sau daca devine prea murdara, atunci se va schimba. Este recomandata imersarea instrumentarului murdar in solutia de curatare imediat dupa utilizare, deoarece uscarea resturilor organice influenteaza puternic modul de curatare al acestora. Dupa etapa de curatare a instrumentarului este necesara dezinfectarea sau sterilizarea chimica la rece, in functie de particularitatile materialelor din care este confectionat.
Atentie: Nu se recomanda amestecarea produsului cu alti agenti de curatare sau dezinfectanti.
Cantitate: 5000 ml.
Brand: Klintensiv
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.