Cod produs: 764043
Perie ovala Jaspe cu par natural moale de porc mistret 16.5 x 4.5 cm, Koh-I-Noor, 203B.
Gama JASPE este o linie de produse, cum ar fi perii de par, piepteni, perii de dinti si pamatufuri confectionate din acetat de celuloza (rodoid). Acest material este printre primele materiale plastice folosite pentru producerea periilor de par, pieptenilor si periilor de dinti, pe baza de acetat de celuloza, obtinut din bumbac, cald la atingere si ce se curata singur.
Procesarea rodoidului necesita multa munca pentru a se obtine un produs final de calitate. Din 1950 aceasta gama este produsa in compania noastra, oferind o atentie maxima la detalii si la produsul finit de o inalta calitate. Este una dintre gamele KOH-I-NOOR cele mai populare. Produsele sunt prelucrate manual.
Cauciucul periei este rezistent la razele UV si la solventi. Peria rectangulara cu par de porc mistret, are un rol excelent de revitalizare si un efect volumizator. Stimuleaza si fortifica parul. Pentru un par sanatos, matasos si stralucitor.
Parul folosit este natural, moale si provine de la mistreti crescuti sub supraveghere medicala. Perii din par de porc mistret au proprietatea de a prelua sebumul de la radacina firului de par pentru a o distribui pe intreaga lungime a acestuia. Astfel firul dumneavoastra de par va fi hranit in mod natural, rezultatul fiind un par sanatos si stralucitor. Perii folositi la fabricarea periei sunt de lungimi diferite pentru a patrunde astfel mai eficient in parul dumneavoastra.
Efectele sunt benefice pentru orice tip de par, iar scalpul beneficiaza de un masaj foarte placut. Destinata uzului profesional si/sau personal. Curatati peria Dvs de firele de par si alte impuritati astfel: cufundati perii in apa calda + un strop de sampon. Se usuca la temperatura camerei cu capul in jos.
Se usuca la temperatura camerei cu capul in jos.
Cantitate: 1 buc.
Brand: Koh-I-Noor
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.