Cod produs: 75767
Expert in vin. Ghidul laudarosului - Jonathan Goodall, Harry Eyres, editura Alias: Important e ceea ce cred ceilalti ca stii.
Pastreaza-ti cumpatul, indiferent de circumstante!
Un ghid iconoclast, informat si teribil de amuzant. Autorii au limba ascutita, dar papile gustative excelente. -Tim Atkin, specialist in vinuri
Ghidurile Laudarosului iti ofera instantaneu mijloacele de a atinge o eruditie aparenta, fara sa ai nevoie de cunostinte sau studii anterioare. - DailyMail
O multime de date si informatii utile, deghizate sub forma unor observatii frivole. - The Sunday Telegraph
Jonathan Goodall si-a inceput activitatea scriitoriceasca editand "Pagina Cartofului" din Fresh Produce Journal. A invatat foarte repede cum sa adulmece "o stire fierbinte", indemanare pe care ulterior a folosit-o cu succes, lucrand ca redactor-sef la Wine&Spirit International si apoi la revista de vinuri Decanter. De atunci, a intors pe toate fetele cam orice fel de tip de pileala, in publicatii ca Daily Telegraph, The Times, The Spectator si Saga Magazine. In prezent isi odihneste ficatul in Bournemouth.
Harry Eyres a invatat sa aprecieze cu adevarat vinul inca de la varsta de opt ani. Pentru ca bautura ii curgea prin vene (in ambele sensuri - tatal lui era producator de vinuri), a reusit sa inhate de doua ori ravnitul premiu al competitiei de degustare Oxford vs. Cambridge (varianta pentru betivani a vestitei curse de barci). A scris articole despre vin in The Spectator si Harpers&Queen, a fost critic de teatru pentru The Times si, in prezent, este editorialist pentru Financial Times.
Cand nu degusta vinuri, se intoarce in Spania ca sa-si anestezieze cerul gurii cu coniac Fundador in barurile din batrana Barcelona.
Caracteristici: An aparitie - 2016; Colectie - Ghidul laudarosului; Format - 170 x 120 mm; Nr. pagini - 168; Editie - Necartonata;
ISBN: 9786069410066
Editura: Alias
Autor: Harry Eyres
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.