Cod produs: 756951
Sampon Uscat pentru Volum si Reimprospatarea Parului - Hairburst Volume & Refresh Dry Shampoo, 200 ml: sampon uscat ce reimprospateaza instantaneu parul intre spalari. Particulele acestui sampon uscat absorb instantaneu excesul de ulei si murdaria si readuc volumul si prospetimea parului. Fara reziduuri albe (asigurati-va ca periati bine parul dupa aplicare). Produs vegan. Fara parabeni si silicon.
Ingrediente cheie:
- proteina hidrolizata din grau: un ingredient natural derivat din germeni de grau, cu greutate moleculara mica, patrunde cu usurinta in firul de par si poate fi absorbit in fibrele interioare ale parului; are capacitatea de a atrage si retine umiditatea in par, ceea ce ofera parului un plus de volum;
- aluminiu amidon octenil succinat: acest ingredient absoarbe excesul de uleiuri; de asemenea, ajuta la cresterea volumului si la stimularea radacinilor, fara a lasa reziduu alb sau lipicios pe par;
- pantenol: derivat al vitaminei B5 si agent de umezire, ce ajuta la retinerea apei si hidrateaza firele de par, deoarce patrunde in cuticula firului de par, unde ajuta la retinerea umiditatii si ofera volum parului.
Ingrediente: butane, isobutane, propane, alcohol denat., aluminium starchoctenylsuccinate, parfum, panthenol, persea gratissima (avocado) oil, benzophenone-4, aqua, hydrolysed wheat protein, hydrolysed wheat starch, ash,phenoxyethanol, potassium sorbate, amyl cinnamal, coumarin.
Mod de utilizare: faceti o carare in par, apoi pulverizati samponul de la distanta de 15-25 cm. Asteptati 30 de secunde pentru ca pudra sa se activeze si sa curete, apoi masati radacinile parului cu degetele. Aplicati mai mult daca este necesar, dar adaugati incet.
Beneficiu: Volum, Curatare.
Cantitate: 200 ml.
Particularitati: Vegan, Fara parabeni, Fara silicon, Sampon uscat.
Brand: Hairburst
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.