Cod produs: 756757
Spuma Autobronzanta Vegana - Vegan Tan Self-Tan Mousse Dark, 150 ml: spuma autobronzanta Vegan Tan nu lasa urme pe piele si are o nuanta de bronz intens. Cu 95% ingrediente de origine naturala, suc de aloe vera, betaina, glicerina, acid citric si cu parfum citric. Textura usoara si catifelata se usuca rapid dupa aplicare. Efectul de bronz rezista pana la 7 zile, si dupa aceea, bronzul se decoloreaza uniform. Spuma este ambalata intr-o sticla sustenabila confectionata din polimer de zahar si plastic recuperat din ocean. Aubronzantele Vegan Tan sunt create fara sulfati, alergeni, parfum, alcool, gluten sau ulei de palmier!
Ingrediente: aqua, dihydroxyacetone, glycerin, sorbitol, cocamidopropyl betaine, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, parfum, sodium chloride, phenoxyethanol, citric acid, CI17200, CI19140, CI42090.
Mod de utilizare: pentru a va putea bucura de un bronz superb, va rugam sa urmati pasii de mai jos:
- asigurati-va ca aveti pielea exfoliata si curata;
- puneti autobronzant de marimea unui ban direct pe manusa si masati pielea prin miscari circulare pana la absorbtia spumei. Asigurati-va ca acoperiti bine toate zonele dorite;
- relaxati-va si asteptati ca produsul sa-si faca efectul; efectul maxim al spumei autobronzante este dupa 6-8 ore.
Atentie: produsul nu contine factor de protectie solara. Daca pielea se irita, nu mai folositi produsul si consultati un medic. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti imediat cu apa din abundenta. Acest produs poate pata, evitati contactul acestuia cu haine si materiale de culoare deschisa, obiecte de mobilier sau cu parul. Pastati produsul la temperatura de maxim 30 grade Celsius.
Cantitate: 150 ml.
Particularitati: Fara gluten, Fara parfum, Vegan, Fara alcool, Fara sulfati, Fara alergeni.
Brand: Vegan Tan
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.