Cod produs: 753187
Pasta de Zahar Soft in cutie plastic de 600g / 450ml - ATHINA Professional
Pasta de zahar Soft Athina Professional cu consistenta moale se gaseste in cutie de plastic la 600g. Este o pasta de zahar de calitate superioara, total diferita de altele, prin formula sa unica si patentata. Aceasta are o textura maleabila, ceea ce face ca pasta sa poata fi modelata usor la o temperatura constanta a camerei (23°C) fara a fi necesara incalzirea acesteia. Pasta de zahar SOFT este recomandata pentru epilarea zonelor mari ale corpului, picioare, brate, bust si spate (in cazul barbatilor).
Pasta de zahar Soft Athina Professional se poate folosi pe toate zonele corpului. Este solubila in apa si implicit se curata foarte usor de pe piele.
Datorita componentei ei de suc de lamaie, nu mai este necesar sa se faca un scrub al pielei inainte de epilare deoarece, lamaia ajuta la exfolierea celulelor moarte ale pielii.
Secretul elasticitatii acesteia se datoreaza faptului ca, are in consistenta ei un continut ridicat de miere. Astfel ca, pielea ramane mereu hidratata dupa epilarea cu pasta de zahar ATHINA Professional.
Avantajele epilarii cu pasta de zahar ATHINA Professional:
Pasta de zahar ATHINA Professional nu este lipicioasa, astfel ca, pielea nu ramane rosie iar, firele de par nu-si schimba structura si nici sensul cresterii parului asa cum se intampla in cazul epilarii cu ceara.
Un alt avantaj al epilarii cu zahar este acela ca firele de par cresc din ce in ce mai subtiri si mai rar fata de epilarea cu ceara unde firul de par se ingroasa in timp.
In primul rand, pasta de zahar este eficienta chiar si in cazul unor fire de par foarte scurte, datorita faptului ca, sunt extrase firele de par chiar in faza anagena. Acest lucru duce la disparitia treptata a parului nedorit. Cliente vor vedea diferenta chiar de la primele sedinte de sugaring.
Cantitate: 600 g.
Brand: Athina
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.