Cod produs: 734861
Balsam Spuma - Milk Shake Whipped Cream Leave-In Foam, 200 ml: spuma crema de par fara clatire pentru hidratare in profunzime si o reconstructie a parului deteriorat in urma proceselor chimice, pentru toate tipurile de par. Contine proteine active din lapte care restructureaza parul, fara a-l ingreuna. Rezultatul este un par mai catifelat, usor de pieptanat si coafat. Balsamul spuma mentine in echilibru umiditatea si ofera protectie parului.
Mod de utilizare: aplicati pe parul proaspat spalat, sters cu prosopul uniform, pe lungimi si varfuri, pieptanati si masati pana la absorbtie completa apoi uscati si coafati in mod obisnuit.
Compozitie / Ingrediente Balsam Spuma - Milk Shake Whipped Cream Leave-In Foam, 200 ml
Aqua (water), Butane, Propane, Isobutane, Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Parfum (fragrance), Amodimethicone, Imidazolidinyl Urea, Trideceth-10, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Panthenol, Propylene Glycol, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Extract, Peg-5 Cocomonium Methosulfate, Bht, Hexylene Glycol, Bha, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ascorbyl Palmitate.
*Datorita posibilelor modificari, va recomandam să verificati compozitia produsului direct pe ambalajul acestuia.
Avertismente / Precautii
Numai pentru uz extern.
Evitati contactul cu ochii. In caz de contact, clatiti imediat cu apa din abundenta.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra intr-un loc uscat si ferit de caldura directa.
Informatii despre Producator / Importator
Z.one Concept S.R.L.
Adresa: Via Brodolini, 30 _ 21046 Malnate (Va) Italy, Z.one Concept S.R.L., Malnate (VA), Italia
E-mail: info@z-oneconcept.com
Tip par: Toate tipurile.
Beneficiu: Hidratare, Protectie factori nocivi.
Brand: Milk Shake
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.