esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Lada frigo Icetime 26L - Unic Spot Rolada-frigo-icetime-26l-unic-spot-ro-1.jpg

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Cod produs: 72853

Cu o capacitate mare și un design care o face extrem de ușoară, Lada frigorifică Icetime 26L este un partener perfect pentru o zi petrecută la plajă sau pentru o excursie cu familia.

Lada păstrează alimentele reci cu ajutorul pastilelor de răcire Freez'Pack: M5, M10, M20 și M30 (se achiziționează separat).

Utilitatea este cheia designului de succes a acestei lăzi frigorifice. Mânerul mare, confortabil, cu o formă ergonomică face ca transportul acestei lăzi să fie extrem de ușor.

Când ești în mișcare acest mâner care are și funcția de blocare a capacului, te ajută să transporți în siguranță alimentele din ladă.

Cu un design vertical, aceasta ladă poate acomoda în mod convenabil sticle de 1,5 L în poziție verticală având și spațiu suficient pentru toate elementele esențiale ale familiei.

Caracteristici:

- Dimensiuni: 25 x 38.5 x 41 cm
- Capacitate: 26 L
- Închidere etansă
- Capac reversibil, ce se poate transforma într-un suport stabil
- Timp de păstrare rece: 20h cu pastile de răcire 1 x M20 + 1 x M30 (se achiziționează separat)
- Greutate: 2.5 kg
- Izolație din spumă poliuretanică

Izolație PU puternică și premium

Testele arată că pierderile de răcire au loc 30% prin partea superioară și 30% prin partea inferioară.

Noile modele se caracterizează printr-o izolație sporită a capacelor (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) și a bazei lăzii. Pe de altă parte, izolația de pe părțile laterale ale cutiei este redusă și datorită acestui fapt, dimensiunile exterioare sunt mai mici, fără a afecta capacitatea internă sau performanța lăzii.

Materialul de izolare este poliuretanul, izolație de cea mai înaltă calitate disponibilă pe piață, oferind o izolație cu 30% mai bună.

Blocat și securizat

Sistemul „Click and Lock” emite un clic specific atunci când capacul este închis, datorită căruia veți ști faptul că lada frigorifică este ferm închisă / sigilată.

Culoare: Albastru.

Marime: 26l.

Dimensiuni (cm): 25x38.5x41cm.

Brand: UnicSpot RO

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri) Adauga un review

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Alte produse din categoria Mobilier de gradina care te-ar putea interesa:

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © esteto.ro  


Termeni si conditii