Cod produs: 724750
Ceara Naturala de Zahar Pentru Epilarea cu Benzi - Simoun Sugar Paste Natural Hair Removal, 1000 g: va ajuta sa scapati de parul nedorit in doar cateva minute. Poate fi folosita pe orice zona a corpului si smulge parul din radacina, lasand pielea fina pentru pana la 4 saptamani. Ceara de zahar nu adera la pielea sanatoasa, ci numai la firul de par, iar procedeul in sine este mai putin dureros decat varianta clasica. De asemenea, reprezinta o alternativa pentru persoanele cu fragilitate capilara, putand fi folosita la temperaturi mai mici decat ceara clasica.
Beneficii: complet natural, bland, sigur si eficient pentru toate tipurile de piele si toate partile corpului, ideal pentru pielea sensibila, nu lasa mizerie lipicioasa; fara rasini, chimicale, toxice, parabeni; disconfort si iritare minime; elimina parul crescut sub piele si ruperea parului; exfoliaza pielea si indeparteaza celulele moarte ale pielii; parul devine subtire; lasa pielea moale, curata si confortabila; folosit la temperatura camerei, astfel incat nu va arde niciodata pielea.
Mod de utilizare: Curatati pielea bine cu alcool. Incalziti ceara, punand recipientul fara capac, intr-o oala cu apa sau la cuptorul cu microunde. Aplicati ceara in strat subtire in directia cresterii firelor de par, cu ajutorul unei spatule. Aplicati peste ceara o banda si apasati pana se lipesc. Cu o mana tineti pielea intinsa si cu cealalta trageti banda rapid, in sensul invers al cresterii firelor de par. Pentru a indeparta resturile de ceara ramase pe piele clatiti cu apa si aplicati o lotiune hidratanta.
Atentie: Evitati epilarea pe negi, rani, piele iritata si arsa de soare. Nu supraincalziti produsul, deoarece textura se poate schimba si exista riscul de ardere. Intotdeauna verificati temperatura inainte de folosire intinzand un strat subtire in spatele inchierturii mainii.
Cantitate: 1000 g.
Brand: Simoun
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.