Cod produs: 718560
Cutitul bucatarului este unul dintre cele mai versatile cutite folosite in bucatarie. Cu lama sa lata si ascutita, este un cutit multifunctional folosit pentru o varietate de sarcini de bucatarie.
Cutitul Chef este folosit pentru taierea carnii, taierea cubuletelor de legume, desfacerea unor bucati, felierea ierburilor si taierea nucilor, etc. Cutitul Paring este un cutit mic, cu lama scurta, folosit pentru taierea complicata, decojirea, tocarea si taierea cubuletelor. Lamele sunt simple, ascutite si precise.
Caracteristicile il fac sa fie abil pentru o mare varietate de nevoi, inclusiv curatarea fructelor si legumelor, taierea alimentelor in bucati foarte mici sau angajarea in alte sarcini mai delicate.
Cutitele sunt fabricate din cele mai bune materiale care pot fi gasite atat in tacamurile japoneze, cat si in cele occidentale. Lama este fabricata din otel inoxidabil german, otel X50CrMoV15, care are un nivel de duritate de 56/58 HRC pe scara Rockwell. Otelul lamei este imbogatit cu molibden si vanadiu si are 15% continut de crom.
Datorita acestei compozitii, cutitul este foarte rezistent la coroziune si lovituri. Mai mult, lama are si o suprafata ciocanita care ii imbunatateste proprietatile antiaderente. In plus, manerul este fabricat din Pakkawood, care este un material compozit care este rezistent la schimbarile de temperatura, atacurile bacteriene si umiditatea.
Detalii:
Otel german X50CrMoV15: usor de ascutit;
Lama de tip fagure: efect antiaderent garantat;
Maner din lemn laminat cu rezistenta crescuta la umiditate si schimbari de temperatura;
Ascutit manual pe banda de piele;
Baza gravata cu caracterul japonez "Tigru";
Instructiuni de intretinere: spalati manual cu un sapun delicat apoi stergeti cu o carpa moale. Nu udati niciodata prea mult manerul, nici macar pentru a-l curata.
Provenienta Franta.
Cutitele au o rezistenta excelenta la caldura si durabilitate, dar nu sunt compatibila cu masinile de spalat vase si sunt usor de curatat. Pentru a pastra calitatea cutitelor se recomanda spalarea manuala. Pentru a pastra si proteja calitatea de taiere a lamei, nu este recomandata taierea pe suprafete dure (sticla, marmura, ceramica etc.). Folositi suporturi mai moi, cum ar fi cele din plastic sau din lemn cat mai des posibil. Pentru a proteja calitatea de taiere, este important sa ascutiti regulat lama atunci cand este tocita si sa alegeti suporturi adecvate pentru a preveni deteriorarea prematura.
Nu lasati la indemana copiilor!
Brand: OEM
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.