Cod produs: 673905
Plită cu sticlă ceramică
Putere nominală de intrare: 1800 W
Timp rapid de încălzire și economie de energie
Pierdere minimă de căldură
Potrivit pentru vase cu diametrul cuprins între 12-24 cm
Afișaj LED foarte mare
Controlul temperaturii în 10 trepte (60 ° C – 240 ° C)
Setare de putere în 10 trepte (200-1800 W)
Cronometru pentru oprire automata de la 1 până la 180 de minute
Panou tactil de comandă
Deconectare de siguranță automată după ce vasele sunt îndepărtate
Protecție la supraîncălzire și supratensiune
Indicator de pornire
Descriere
In ziua de azi cheltuielile pentru gospodarie sunt mari. Plita cu inducție cu o singură placă reduce la maxim pierderile de căldură și economisește energie electrică.
Acest aparat va oferă posibilitatea sa preparati rapid alimentele, ceea ce înseamnă mai puțin timp pierdut pentru gătit dar în același timp inseamna si o alimentație mai sanatoasa.
Alimentele rapid gătite conservă semnificativ mai multe vitamine și nutrienți. Caracteristicile suplimentare ale acestui dispozitiv includ caracteristici precum protecția la supraîncălzire si la supratensiune, oprirea automată atunci când este îndepărtată oala, indicatorul luminos de funcționare, afișajul LED foarte mare si temporizatorul reglabil.
Plita este ideala pentru apartamente, case si vile.
Înainte de utilizare, asigurați-vă că vasul pe care îl utilizați este fabricat din material conductiv magnetizabil (email, fontă, oțel inoxidabil), în timp ce fundul vasului este plat și uniform și are cel puțin 12 cm diametru.
Plita pe inducție este pregătită pentru gătit aproape imediat. Nu așezați niciodată vase goale pe plita din sticlă ceramică. Așezați întotdeauna vasul / tigaia în centrul zonei de inducție, în caz contrar partea inferioară a vasului este încălzită neuniform, iar mâncarea din acesta se poate arde.
Vesela necorespunzătoare: ceramică, sticlă, aluminiu, vase cu fund rotund / convex sau cu diametrul mai mic de 12 cm sau mai mare de 24 cm.
Principiul și avantajele încălzirii prin inducție
Principalul avantaj al încalzirii prin inductie este eliminarea pierderilor de caldura, deoarece încalzeste direct fundul vasului. Daca utilizati plita electrica cu arzatoare sau plita din sticla ceramica, arzatorul sau plita respectiva încalzesc mai intai fundul vasului, iar apoi caldura este transferata în partea inferioara a vasului.
Aceasta tranzitie este motivul pierderilor mari de caldura, mai ales atunci când partea inferioara a vasului si a plitei nu se lipesc exact una de cealalta (între acestea exista un spatiu sau un aliment ars). În schimb, prin inductie se încalzeste mult mai repede fundul vasului, iar gatitul este astfel mai rapid, utilizând o putere electrica mult mai mica.
Brand: ECG
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.