esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

75g Gummy Science Digital Eye Support - Life Extension, 60comprimate75g-gummy-science-digital-eye-support-life-extension-60comprimate-1.jpg

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Cod produs: 636744

Gummy Science Digital Eye Support 60 Gummies Life Extension

Beneficiile pentru sănătate:

Pe parcursul unei zile suntem expuși la lungimi de undă de lumină albastră produsă de smartphone-uri, ecrane de computer și alte dispozitive digitale timp de până la 11 ore. Capacitatea de a filtra lumina este esențială pentru menținerea vederii sănătoase. Corneea și cristalinul ochiului nu pot filtra lumina albastră înainte de a intra în ochi. Singura parte a ochiului care poate bloca lumina albastră este macula, situată pe retină.

Pigmentul macular este plin de luteină și zeaxantină, carotenoizi care ajută ochiul să absoarbă lumina albastră. Pentru a vă proteja ochii și a menține o vedere sănătoasă, am creat acest produs unic cu un amestec proprietar de Luteină și Zeaxantina.

 De ce funcționează:
Ceea ce vedem ca lumină este doar partea vizibilă a unui spectru larg de lungimi de undă ale radiației electromagnetice. Percepem lungimi de undă diferite din acel spectru ca culori diferite. Lungimile de undă în intervalul de aproximativ 400 până la 500 de nanometri, pe care le percepem drept culoarea albastră, pot influența starea de spirit, ritmurile circadiene, atenția și multe altele.

Expunerea excesivă la lumina albastră, în special la sfârșitul zilei, ne poate perturba ritmurile circadiene, iar structurile delicate din ochi nu pot bloca eficient lumina albastră fără o densitate suficientă a pigmentului macular, deoarece pigmentul macular filtrează lumina albastră înainte de a ajunge la fotoreceptorii din retină.

Această formulă furnizează carotenoizii maculari luteină, zeaxantina și mezozeaxantina.
Acești nutrienți ajută la revitalizarea densității pigmentului macular și, prin urmare, ajută la menținerea sănătății vizuale.

 Știința din spatele produsului:
De ce luteină și zeaxantina

Acești compuși sunt doi dintre cei peste 600 de carotenoizi găsiți în natură. Luteina și zeaxantina poartă pigmentare, care ajută la absorbția luminii albastre și sunt numite carotenoizi maculari. Izomerii acestor compuși sunt carotenoizii predominanți găsiți în ochi, localizați în mod specific în interiorul maculei, așa-numitul punct de protecție a pigmentului.

Densitatea pigmentului macular ocular (MPOD)

Cu cât pigmentul tău macular are mai multă luteină și zeaxantină, cu atât își poate face mai bine treaba: acționează ca un filtru primar împotriva luminii albastre. Acești compuși susțin, de asemenea, acuitatea vizuală și sănătatea prin protejarea țesuturilor delicate ale ochilor de stresul oxidativ. 

Brevetul Lutemax 2020®

Ingredientul principal din Gummy Science™ Digital Eye Support este Lutemax 2020®. studiat clinic. Extractul de calendula brevetat oferă trei carotenoizi maculari, inclusiv luteină și ambii izomeri ai zeaxantinei în același raport de 5: 1 găsit în natură.

Suport pentru sănătatea vizuală studiat clinic

Într-un studiu clinic de 12 săptămâni, dublu-orb, controlat cu placebo, Lutemax 2020® a fost administrat la adulți tineri sănătoși o dată pe zi. Cercetătorii au măsurat mai multe variabile, inclusiv densitatea pigmentului macular, nivelurile de carotenoide serice și răspunsul la strălucire și stres vizual cauzat de excesul de lumină. Rezultatele erau promițătoare. 

Ușoară strălucire

Cu toții am experimentat efectele strălucirii luminii, unde expunerea la lumină puternică face dificilă vederea clară. Pe o perioadă de 12 luni, Lutemax 2020® a îmbunătățit pragul de intensitate tolerabil în cazul în care vederea unui subiect este afectată de strălucire. 

Stresul foto

Uneori, după ce au fost expuși la lumină puternică, ochii au nevoie de timp să se adapteze și să înceapă să transmită creierului semnale vizuale din lumea înconjurătoare. Această perioadă de albire în care nu putem vedea clar se numește foto-stres și este complet normală. Dar, ca și în cazul strălucirii luminii, timpul de recuperare după stresul foto poate varia. Lutemax 2020® a îmbunătățit scorurile timpului de recuperare a stresului foto.

Porție 2 Gummies

Porții per recipient 30

Compozitie:
Calorii 5
Carbohidrați totali 3 g
Sodiu 15 mg
Potasiu 6 mg
Lutemax® 2020
extract de gălbenele (floare) (standard până la 10% luteină, 2% zeaxantină) 100 mg
Alte ingrediente: maltitol, apă purificată, pectină, aromă, tapioca, maltodextrină, acid citric, colorant suc de struguri, citrat de sodiu, ulei de floarea soarelui, extract de frunze de stevie.

Non-OMG

Dozare și utilizare:
Mestecați două (2) gume o dată pe zi cu alimente sau conform recomandărilor unui medic.

Mestecați bine înainte de a înghiți.

Avertizări:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu depășiți doza recomandată.

Nu cumpărați dacă sigiliul exterior este rupt sau deteriorat.

Când utilizați suplimente nutritive, vă rugăm să vă consultați cu medicul dumneavoastră dacă urmați un tratament pentru o afecțiune sau dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

Un supliment alimentar nu trebuie folosit ca înlocuitor al unei alimentații variate și echilibrate și al unui stil de viață sănătos. A se pastra bine inchis intr-un loc racoros si uscat.

Cantitate: 60 comprimate.

Brand: Life Extension

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri) Adauga un review

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Alte produse din categoria Suplimente care te-ar putea interesa:

-11%
Vitamineral 50+ Gold - Dietmed, 30 capsule
Vitamineral 50+ Gold - Dietmed, 30 capsule

Pret initial: 53 Lei


Pret redus: 47 Lei

-12%
Pelvibleu Bleu Pharma 20 capsule
Pelvibleu Bleu Pharma 20 capsule

Pret initial: 156 Lei


Pret redus: 137 Lei

-13%
Aloe Ferox 100% natural Herbagetica, 60 capsule
Aloe Ferox 100% natural Herbagetica, 60 capsule

Pret initial: 43 Lei


Pret redus: 37 Lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © Esteto.ro  


Termeni si conditii