esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Lego Classic - Caramizi si Lumini 11009



lego-classic-caramizi-si-lumini-11009-1.jpg

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Cod produs: 619652

Copiii pot deveni dublu creativi cu acest set LEGO distractiv. În primul rând, construind modele interesante și, în al doilea rând, transformându-le în păpuși de umbră folosind Light Brick Shadow Casters! De la cărămizi de construcție până la jocuri cu umbre Copiii cu vârsta de 5 ani în sus vor fi captivați atunci când mini-modelele lor devin imagini de umbre grozave! Imaginațiile vor năvăli pe măsură ce imaginile se mișcă, se micșorează și se măresc, inspirând activități nesfârșite de povestire.

Cu 12 jucării LEGO distractive pentru copii pentru a face un castel, o față, o prințesă, un liliac, un cocoș, un escroc, o corabie de pirați, o bufniță, o fantomă, o moară de vânt, un rechin și un dinozaur plus cărămizi suplimentare pentru a construi propriile creații, orice se poate întâmpla! Și, când cele 2 Shadow Casters intră în acțiune, jocul de umbre nu se oprește niciodată! Copiii își dezvoltă abilități în timp ce proiectează, afișează și creează! Seturile LEGO Classic pun ideile și inspirația în mâinile tinerelor. Ghidurile simple pentru modelele distractive îi ajută pe copii să înceapă în curând cu activitățile lor în interior.

Pe măsură ce descoperă bucuria de a construi propriile creații, ei dobândesc abilități care sunt cheia succesului viitor. Faceți cunoștință copiilor cu construcția distractivă cu 12 mini-modele, apoi urmăriți-i cum își transformă modelul într-o marionetă de umbră minunată! Cu 2 roți de umbră Light Brick, posibilitățile de joc imaginative sunt nesfârșite. Există 12 jucării LEGO pentru a face un castel, o față amuzantă, o prințesă, un liliac, un cocoș, un escroc, o corabie de pirați, o bufniță, o fantomă, o moară de vânt, un rechin și un dinozaur plus cărămizi suplimentare pentru ca copiii să își construiască propriile jucării. Copiii aleg un model, îl construiesc, se joacă cu el, îi proiectează umbra, folosesc al doilea Light Brick Shadow Caster pentru a adăuga o altă imagine și lasă-și imaginația să scape în timp ce inventează povești cool cu păpușile lor cu umbră! Cadou grozav de Crăciun, ziua de naștere sau teatru pentru copiii de la 5 ani în sus, care s-ar bucura de plăcerea creativă nesfârșită a construcției de cărămizi LEGO și a povestirii cu păpuși cu umbră. Măsurând peste 8 inchi (22 cm) lungime, Light Brick Shadow Caster este ideală pentru operarea cu degetele mici. Pe lângă cele 12 modele de construit, mai sunt cărămizi suplimentare pentru ca copiii să devină creativi cu modelele lor. Bateriile Light Brick sunt incluse (2 x LR41), astfel încât copiii pot începe să proiecteze spectacole de umbre fără întârziere. Și, desigur, construcția de modele practice este alimentată exclusiv de imaginația copiilor.

Este acesta un cadou pentru un nou constructor LEGO? Nici o problemă! Instrucțiunile simple îi ajută să înceapă în cel mai scurt timp. Și dacă instrucțiunile lipsesc, puteți descărca un nou set de pe LEGO.com/buildinginstructions. Seturile LEGO Classic stimulează jocurile fără sfârșit fără sfârșit cu un amestec ciudat de cărămizi, piese, idei și inspirație. Dezvoltarea abilităților de gândire creativă ale copiilor nu a fost niciodată atât de distractiv și ușor! Jucăriile LEGO îndeplinesc cele mai înalte standarde din industrie, astfel încât sunt coerente, compatibile și se conectează și se desprind cu ușurință și așa este din 1958.

Pe lângă respectarea celor mai înalte standarde globale de siguranță și calitate, Grupul LEGO scăpă, zdrobește, răsucește, încălzește, îndoaie, zgârie și întinde cărămizi și piese LEGO, astfel încât să fii sigur că jucăria este sigură pentru copilul tău.

Pentru: Copii.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri) Adauga un review

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:





Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © Esteto.ro  


Termeni si conditii