esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Lego Trolls World Tour - Petrecerea din Recif 41250



lego-trolls-world-tour-petrecerea-din-recif-41250-1.jpg

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Cod produs: 619628

O aventură subacvatică inspirată de muzică pentru fanii Trolls! Copiilor le va plăcea să joace scenele lor preferate de film cu Petrecerea dansului Techno Reef LEGO Trolls World Tour (41250). Ei pot crea cabina de DJ de jucărie și scena, apoi pot pune sirena pe reciful în formă de inimă pentru a o vedea învârtindu-se. Există chiar și o inimă rece și un tobogan pentru a se bucura sirena și prietenul ei caracatiță. Jucării de colecție și cadouri creative Cunoașteți un copil căruia îi place jocul imaginativ?

Acest set Trolls este un cadou grozav. Iar orice copil care iubește figurinele troli sau sirenele va adora minifigurina LEGO sirenă. Deschide o lume a jocului imaginativ Copiilor le va plăcea să construiască acest set minunat înainte de a recrea scenele preferate din povestea Trolls World Tour. Cu accesorii de jucărie de colecție, figurine și elemente de păr distractive, aceste truse de construcție pentru copii dau viață universului Trolls. Există chiar și păr Troll detașabil la care copiii pot adăuga accesorii drăguțe. Instructions PLUS oferă instrumente de zoom și rotire pentru a le oferi copiilor și mai multă distracție. Un cadou creativ pentru orice fan Trolls care dorește să recreeze scene muzicale din filmul DreamWorks Trolls World Tour. Această jucărie este plină cu accesorii, oferind multă distracție odată ce setul este construit. Cu o sirenă de colecție exclusivă a Trolls și o jucărie de caracatiță, copiii pot juca scenele subacvatice din filmul Trolls World Tour în timp ce se alătură sirenei la petrecerea de dans Techno Reef. Difuzoare, lumini stroboscopice, un ring de dans și o jucărie pentru cabină DJ: acest set cool are multe de descoperit pentru copii. Învârtiți-vă pe ringul de dans, zboară pe tobogan, apoi găsiți coarda muzicală de colecție - la fel ca în film. Căutați seturi de joacă Trolls pentru un cadou de sărbători? Acest set (41250) este o alegere excelentă! Ideal pentru fanii Trolls cu vârsta de peste 5 ani, este un cadou as pentru copiii creativi – sau pentru oricine iubește sirenele. Cabina DJ măsoară peste 8 cm lungime, 3 cm înălțime și 3 cm adâncime, făcând acest set de joacă subacvatic dimensiunea perfectă pentru jocul creativ. Jocul începe imediat, deoarece nu sunt necesare baterii pentru acest set de joc Trolls. Vești grozave pentru fanii Trolls care adoră să-și folosească imaginația pentru a spune povestea – nu bateriile!

Acum, chiar și constructorii mai tineri se pot bucura de sentimentul de realizare de la construirea independentă, cu Instrucțiuni digitale PLUS, disponibile în aplicația LEGO Life gratuită. Fiecare kit de construcție LEGO Trolls World Tour pentru copii îi încurajează să joace pe rol scene din filmul DreamWorks Trolls World Tour, stimulând creativitatea.

Pentru: Copii.

Brand: Lego

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Review-uri

(0 review-uri) Adauga un review

0.00

0 review-uri

5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Alte produse din categoria LEGO care te-ar putea interesa:





Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © Esteto.ro  


Termeni si conditii