Cod produs: 588778
Gelul de dus, cu extract de maslin, de la La Chinata, are in compozitia sa glicerina, extract de masline, polplant polimer dermopurificant si apa termala concentrata.
Glicerina, este un hidratant derivat natural.
Acest produs are o formula de agenți tensioactivi derivați din uleiul de masline extra virgin organic, care curata pielea fara a o deteriora si fara ai produce iritare.
Extractul de maslin are un rol de antioxidant, antiinflamator, antiiritant, purificator, antiseptic si antimicrobian, asupra pielii dumneavoastra.
Polplantul este un complex din extracte naturale care asigura o actiune purificatoare, astringenta și antiseptica.
Concentratul din apa termala actioneaza ca un agent calmant si de inmuiere asupra pielii si este ideal pentru pielea sensibila sau cu roseata.
Gelul de dus, cu extract de maslin, de la La Chinata, este recomandat pentru toate tipurile de piele.
Pentru un tratament complet se recomanda aplicarea ulterioara a Lotiuni pentru corp, de la La Chinata.
Flaconul contine 250 ml de gel de dus, cu extract de maslin.
Ingrediente
Apa termala, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium peg-7 laureth citrate, peg-7 glyceryl cocoate, cocamide dea, ulei de masline carboxilat, sodium chloride, peg-7 glyceryl olivate, glicerina, propylene glycol, extract din frunza de maslin, parfum, phenoxyethanol, extract din frunza de witch hazel, extract din frunza de rozmarin, extract din frunza de salvie, extract din frunza de cimbru, extract din frunza de melissa officinalis, ethylhexylglicerina, benzophenone-4, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, magnesium nitrate, magnesium chloride, C.I.19140 (fd&c yellow nº5), C.I. 15985 (fd&c yellow nº6), C.I. 16035 (fd&c red nº40), C.I.42090 (fd&c blue nº1), butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3- cyclohexene carboxaldehyde.
Cantitate: 250 ml.
Brand: La Chinata
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.