esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Codul bunelor maniere astazi (Ed. de lux) - Aurelia Marinescu, editura HumanitasLivrare in: Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 57425

Id oferta: -

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Codul bunelor maniere astazi (Ed. de lux) - Aurelia Marinescu, editura Humanitas:„Cand saruti mana unei doamne, te apleci deasupra mainii sau duci mana ei la buze? • Te intalnesti cu o doamna.

Astepti sa-ti intinda mana sau o intinzi D-ta intai? • Esti in local impreuna cu sotia sau logodnica si o prietena a acesteia. Vine vanzatoarea de flori. Careia dintre ambele doamne ii cumperi flori sau careia i le oferi intai? • Cum scoti din gura samburii de masline, la masa? • Te-ai intalnit cu un prieten si sotia lui, pe strada, si continui o bucata de drum cu ei. De care parte vei merge?“

Iata ce intrebari isi puneau romanii din Bucurestiul interbelic evocat de Ioana Parvulescu intr-o bine-cunoscuta carte. Raspunsurile la asemenea intrebari sunt cautate si in zilele noastre, de vreme ce Codul bunelor maniere al Aureliei Marinescu, adevarat bestseller national vandut pana acum in 300 000 de exemplare, continua sa fie o carte dorita de public.Daca principiile bunei-cuviinte sunt eterne, normele de comportament trebuie sa tina seama de schimbarea deprinderilor si a mentalitatii odata cu trecerea timpului. In cei 20 de ani de la aparitie,

Codul a devenit o carte aproape clasica, dar asta nu inseamna ca s-a demodat: aceasta editie aniversara a fost minutios revazuta si adusa la zi.

Caracteristici: An aparitie - 2015; Format - 210 x150; Nr. pagini - 376; Editie - Cartonata;

ISBN: 9789735047429

Editura: Humanitas

Autor: Aurelia Marinescu

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Hobby & Practic care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii