Cod produs: 569244
Produs apicol 100% natural
Initierea si perpetuarea procesului hepatitic de cronicizare sunt determinate de alterarea procesului imun. Produsul si-a demonstrat eficacitatea in tratamentul bolilor hepatice cronice, actionand atat la nivel local cat si general prin protectie si regenerare hepatica. Produsul este o solutie naturala eficienta pentru a combate ficatul gras, ficatul marit. Administrarea amestecului complex de produse api-fito este eficienta in vindecarea bolilor hepatice cronice, cu rezultate vizibile in 3-4 saptamani.
Compozitie:
· Miere
· Polen
· Pastura
· Propolis
· Apilarnil
· Laptisor de matca
· Armurariu
Produsele apicole folosite sunt toate ROMANESTI, crude, proaspete sau congelate, netratate termic.
Descriere:
APICOCKTAIL HEPATO este un amestec armonios din miere, polen, pastura, propolis, apilarnil, laptisor de matca si armurariu. Are un continut ridicat de proteine vegetale, aminoacizi esentiali, enzime, fermenti naturali, carbohidrati, fibre alimentare, pro si prebiotice, vitamine, minerale si microelemente atat de necesare mentinerii sanatatii noastre.
Mierea in sine este un element nutritional valoros produs de catre albinele melifere din nectarul florilor sau din secretiile care apar pe partile vii ale plantelor sau din secretiile care se gasesc acolo; nectarul floral sau/si aceste secretii sunt recoltate, transformate, combinate cu substante specifice ale albinelor, depozitate si lasate sa se matureze in faguri. Datorita bogatei sale compozitii in minerale si in bioflavonoide, mierea are urmatoarele proprietati api-terapeutice: antiinflamatoare, antioxidante, de stimulare a regenerarii epiteliilor, endoteliilor si a membranelor celulare, depurative, imuno-stimulante.
Polenul, constituit din grauncioare microscopice produse de anterele staminelor, este considerat un aliment complet datorita nutrientilor pe care ii contine. Are in compozitie aminoacizi (metionina. valina, jizina, cistina, glutamina. etc.), grasimi si mai ales acizi nesaturati (linol, acid linolic, acid arahidonic), fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi, contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovii si la fel de multa provitamina A, vitamina E, minerale (fier, magneziu), numeroase microelemente, multa lecitina si in special acizi nucleici
Pastura sau „painea albinelor” este polenul fermentat in conditii naturale in celulele fagurelui, constituind rezervele de hrana ale albinelor. Procesele biochimice de fermentare ii asigura conservarea si mai buna digestibilitate, are culoare cafeniu inchis si gustul dulce-amar-acrisor, datorita procesului de fermentare, si este un aliment bogat in carbohidrati, proteine, vitamine, aminoacizi si acid lactic.
Propolisul, numit si clei de albine, este o substanta rasinoasa aromata, colectata de albine de pe mugurii si axilele frunzelor anumitor arbori si folosita in principal pentru acoperirea peretilor interiori ai stupului si a daunatorilor intrati si omorati in stup. Efectele sale terapeutice sunt cunoscute inca din antichitate (bactericid, antiviral, antimicotic, antiinflamator, anestezic, analgezic, regenerator, antitoxic), fiind folosit terapeutic de medicina populara, iar in Egiptul Antic pentru mumificarea cadavrelor.
Apilarnilul este in principal un extract din larvele de trantor si mai contine mici cantitati de laptisor de matca, pastura, miere si propolis. Datorita compozitiei sale complexe, principalele proprietati ale apilarnilului se afla in zona nutritiei, dar provinind in principal de la o structura „barbateasca”, are multe efecte intaritoare barbatesti. Principalele proprietati ale apilarnilului: stimuleaza anabolismul, are efect antiviral, biostimulant, mareste puterea sistemului imunitar, imbunatateste memoria, imbunatateste ciclul menstrual la femei, mareste performantele intelectuale si neuro-psiho-motricitatea la copii, mareste apetitul, mareste energia organismului, vitalitatea si puterea regenerativa, mareste rezistenta generala a organismului la boli, are rol nutritiv, dietetic si stimuleaza glandele hipofizo-suprarenale.
Laptisorul de matca este secretat in glandele hipofaringiene ale albinelor doici, fiind folosit pentru a hrani toate larvele din colonie in primele trei zile de viata si reginele pe parcursul intregii vieti. Produs apicol de exceptie cu cel mai mare continut de vitamine raportat la unitatea de volum, are proprietati imunostimulatoare si vindecatoare exceptionale, iar efectele sale asupra corpului uman sunt mai mult decat benefice.
Armurariul este folosit in scopuri terapeutice datorita continutului de silibina (precursor de silimarina). Are actiune hepatoprotectoare, de reconstructie a celului hepatice, favorizeaza eliminarea substantelor toxice de la nivelul ficatului, stimuleaza activitatea vezicii biliare, combate riscul aparitiei calculilor biliari. Combate efectul nociv al alcoolului asupra ficatului.
Indicatii:
Amestec vitaminizant de produse naturale cu rol de mentinere si crestere a capacitatii de autoaparare a organismului, de sustinere a functiilor hepatice, cardiovasculare, a sistemului nervos central si a proceselor metabolice. Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si contribuie la refacerea tesuturilor si a organismului in general. In mod particular:
- mierea, polenul si propolisul stimuleaza functia de detoxifiere a ficatului, prin activarea proceselor enzimatice specifice.
- propolisul stimuleaza imunitatea organismului si are o puternica actiune antivirala. Este un intens antioxidant, stabilizeaza membranele celulare si protejeaza ficatul impotriva toxicitatii alcoolului si medicamentelor hepatotoxice.
- polenul hraneste si regenereaza ficatul, fie direct (prin aminoacizii esentiali si fitohormonii pe care ii contine), fie prin intermediul axului hipofizo-corticosuprarenal (stimulare energetica), fiind considerat cel mai bun aliment pentru ficat
- armurariul asigura protejarea si regenerarea celulelor hepatice. detoxifierea ficatului si sustinerea functiilor acestuia prin actiune antihepatotoxica, hepatoprotectoare si de regenerare a celulelor hepatice.
Contraindicatii:
Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la vreunul dintre componentele produsului. Se va administra sub supraveghere persoanelor diabetice.
Administrare:
Cate 1-2 lingurite (cca 7-15 g.) de 2 ori pe zi, cu 30 min. inainte de micul dejun si de masa de pranz
A se amesteca inainte de consum. Pentru femei insarcinate, copii si persoane cu probleme de sanatate: la recomandarea medicului.
Mod de pastrare:
A se pastra la loc uscat, racoros. A nu se depozita la temperaturi mai mari de 24C. Amestecul desigilat se pastreaza la frigider.
Cantitate: 225 g.
Brand: ApiCocktail
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.