Cod produs: 542885
Faina BIO de Cassava (Tapioca / Manioc), 1000g
Făina de Cassava (Tapioca / Manioc) este produsul obținut din rădăcinile sănătoase și curate de cassava care au fost decojite, zdrobite, rase, măcinate, presate, cernute și uscate la o temperatură adecvată.Ingrediente: 100 ssava*.*=din culturi certificate ecologic.
REȚETE: - CLĂTITE DULCI DE TAPIOCA - [Număr de porții: 1 - Timp de preparare: 5 minute - Timp de gătire: 7-10 minute]Doriți ceva diferit pentru micul dejun sau gustare după-amiază? Ce spuneți de clătite dulci, vegetariene și fără gluten? Cu o măsură, 5 ingrediente și 15 minute puteți obține clătite dulci delicioase. Sunteți gata să învățați cum să faceți acest lucru?Ingrediente necesare (pentru o clătită):1 lingură de făină de cassava, 1 lingură lapte vegetal, 1 lingură pudră de cacao, 1 lingură zahăr, 1 ou.Mod de preparare:1. Într-un castron, puneți ouăle și laptele și amestecați-le bine.2. Acum, adăugați toate celelalte ingrediente și amestecați până obțineți un aluat subțire.3. Încălziți o tigaie de aprox. (15 cm) și turnați aluatul in ea. Dacă doriți puteți să ungeți tigaia cu ulei de cocos.4. Gătiți pe fiecare parte timp de 3-5 minute.5. Când este gata, adăugați umplutura, care poate fi cremă de migdale, sirop de arțar, cremă de ciocolată și așa mai departe.
TORT DE COCOS - [Număr de porții: 12 - Timp de preparare: 45 minute - Timp de gătire: 60 minute]Orice preparat cu nuca de cocos este delicios! Deci, bucurați-vă de acest tort mare și ușor de preparat. Persoanele cu alergie la gluten și lactoză pot, de asemenea, să consume acest preparat, nu este grozav ?!Ingrediente necesare:3,5 cești lapte de cocos, 3 linguri de unt (nesărat), 2 cești de zahăr, 4 ouă, 2,5 cești făină de cassava, 1/2 ceașcă făină de cocos, 1/2 ceașcă fulgi de cocos, 1 ligură praf de copt, 1 linguriță cardamom, 1 linguriță sare.
Mod de preparare:1. Preîncălziți cuptorul la 180° C.2. Ungeți o formă de tort de 21 cm cu ulei de nucă de cocos și presărați-o cu făină de cassava.3. Într-un castron mic, amestecați albușurile de ou și adăugați sarea pentru a nu se topi.4. Bateți amestecul cu gălbenușurile, zahărul și untul până când ajung la o consistență (cremă galbenă moale).5. Continuați să amestecați și adăugați încet laptele, făina și praful de copt.6. Când sunt bine amestecate, opriți-vă și cu o lingura faceți vârfuri moi, amestecând foarte ușor.7. Turnați amestecul în tava de copt și peste acesta presărați fulgi de nucă de cocos și nectar de nucă de cocos.8. Coaceți-l timp de aproximativ 60 de minute la temperatură medie.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.Origine: BraziliaDistribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Cantitate: 1000 g.
Brand: Pronat
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.