Cod produs: 537881
Un mod sanatos de preparare a alimentelor
Calitate profesionala pentru uz casnic
Extrem de simplu de utilizat
Eficienta ridicata de incalzire – aparatul este cu pana la 80% mai economic decat un cuptor clasic electric
Consum redus de energie – doar 475 W
Volumul recipientului este de 4.3 l , dimensiunile sale sunt 277 x 277 x 112 mm
Potrivit pentru coacere si gratar (carne si peste), prepararea de deserturi dulci si diverse mancaruri
Containerul de lucru si capacul sunt prevazute cu suprafata antiaderenta (teflon)
Se livreaza cu un bogat retetar in limba romana cu preparate din bucataria Ceha, Slovaca, Ungureasca, Poloneza, Germana, Ruseasca, Frantuzeasca, Italiana, Spaniola si Greaca.
Oala electrica ETA Pecenka a fost lansata cu succes pe piata in 1962 in Republica Ceha.
De atunci, materialele si designul au fost perfectionate astfel incat sa puteti utiliza pe deplin aparatul in vremea moderna din prezent.
Cu Pecenka poti gati, coace si mentine mancarea preparata la temperatura ideala pana cand toti invitatii se aseaza la masa. Recipientul de gatit este fabricat din material antiaderent , deci nu trebuie sa va faceti griji ca mancarea se lipeste.
Economie de spatiu si energie
ETA Pecenka MAX 0133 se remarca prin dimensiunile sale compacte. Se va gasi intotdeaune un loc in orice bucatarie mai mica si nu se poate pierde intr-o gospodarie mai mare. Cu un recipient de 4,3 l, puteti gati pranzul sau cina pentru intreaga familie. Un avantaj incontestabil este si consumul redus de energie
Cu o putere de intrare de numai 475 W , ETA Pecenka este cu pana la 80% mai economic decat un cuptor electric conventional. Cu siguranta veti descoperi acest lucru pe facturile dvs. de energie.
Mancarurile preparate nu isi pierd gustul si aroma, carnea nu se usuca
Capac cu o fereastra de sticla – permite vizualizarea alimentelor preparate
Design original ETA – potrivit pentru bucatarii moderne, vile si camine studentesti
Incalzire rapida si eficienta datorita elementului de incalzire incorporat in capac
Intrerupator de retea iluminat, indica faptul ca aparatul este alimentat la retea
Siguranta impotriva asamblarii incorecte – nu permite pornirea aparatului in caz de pozitionare incorecta a capacului
Manere izolate termic pentru o functionare sigura si o manipulare usoara
Baza stabila
Capac cu marginile din otel inoxidabil si orificii speciale de ventilatie
Asamblare simpla si rapida
Recipient usor detasabil
Suprafata usor de spalat
Lungimea cablului de alimentare 1,5 m
Capacul de protectie poate fi utilizat pentru a acoperi oala fierbinte, permitand rasturnarea usoara si sigura a alimentelor deja pregatite din oala fierbinte.
Capacul de protectie serveste si ca tava de servire.
Designul capacului a fost conceput pentru a fi sigur de manipulat si pentru a reduce la minim posibilitatea de arsuri. Aparatul este bazat pe o constructie solida, care ofera pe buna dreptate un sentiment de siguranta. Aproape de la inceputul proiectarii s-a lucrat la culorile individuale ale partilor componente. In cele din urma, a fost aleasa o combinatie neutra care se incadreaza perfect in orice bucatarie.
Forma centrala pentru deserturi este ideala pentru prepararea dulciurilor de tip „tort”.
Gratarul permite prepararea simpla si sanatoasa mancarurilor fara exces de grasimi si arsuri – carne, peste, carnati, legume.
5 tije din otel inoxidabil pentru pregatirea diferitelor tipuri de frigarui
Produsul se livreaza cu accesorii cu ajutorul carora puteti pregati si mai multe delicatese culinare:
Forma de mijloc se poate folosi pentru a pregati prajituri pufoase
Capacul de protectie acopera recipientul fierbinte, dar serveste si pentru rasturnarea in siguranta a alimentelor pregatite si ca tava de servire.
Pe gratar se pot pregati carne, peste, carnati si legume fara exces de grasime si fara risc sa se arda
Tepusele din inox va vor ajuta sa pregatiti perfect frigarui delicioase
Construit cu accent pe detalii si siguranta
Din minunata carte de retete Pecenka, va prezentam o delicatesa din bucataria frantuzeasca
Franta este o tara de gurmanzi, asa ca nu este de mirare ca acorda o atentie maxima tuturor meselor. Bucataria franceza reprezinta, fara indoiala, unul dintre pilonii de baza ai intregii culturi franceze. Un fel de mancare populara franceza din regiunea Provence insorita este ratatouille, o leguma inabusita cu ierburi provensale.
Timp de gatit: 25 de minute
Numar de portii: pentru 4 persoane
Ingrediente
Vinete 1 buc (de marime mare)
Dovlecei 2 buc (de marime medie)
Rosii 4 – 5 buc (coapte)
Ardei rosu 1 buc
Ardei galben 1 buc
Usturoi 2 catei
Ulei de masline 3 linguri
1 crenguta de rozmarin (tocata)
Cimbru 1 crenguta (tocata)
Ceapa rosie 1 buc
Ardei macinat dupa gust
Sare dupa gust
Busuioc 3 – 4 crengute (proaspat pentru servit)
Taiati rosiile, dovleceii si vinetele in felii subtiri de 0,5 cm, ardeii in cuburi de aproximativ 4 x 4 cm. Taiati ceapa in rondele si apoi separati feliile individuale. Zdrobiti usturoiul.
In oala Pecenka, amestecati toate legumele si ierburile, turnati ulei, sare si piper. Se coace aproximativ 25 de minute. Se lasa sa se raceasca usor si se adauga busuiocul tocat.
Se serveste singur cu o chifla proaspata sau ca garnitura pentru carne.
Sfat: puteti servi Ratatouille atat cald, cat si rece. Inainte de servit, puteti presara Ratatouille cu branza parmezan rasa sau branza de oaie.
Dimensiuni produs Dimensiuni ambalaj
Latime 45 cm Latime 51.5 cm
Adancime 35 cm Adancime 39 cm
Inaltime 17.5 cm Inaltime 21.5 cm
Greutate 3.16 kg Greutate 4.63 kg
Brand: Eta
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.