esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Engleza - Clasa a 3-a. Sem. 2 - Manual + CD - Elena Sticlea, Cristina Mircea, editura BookletLivrare in: Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 50004

Id oferta: -

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Engleza - Clasa a 3-a. Sem. 2 - Manual + CD - Elena Sticlea, Cristina Mircea, editura Booklet: Manualul interactiv LIMBA MODERNA ENGLEZA - Clasa a III-a - Semestrul ai Il-lea se adreseaza elevilor de clasa a III-a si profesorilor indrumatori. Usor de utilizat,si foarte eficient structurat, manualul vizeaza:
  • imbogatirea vocabularului uzual;
  • aprofundarea notiunitor de gramatica;
  • dezvoltarea competentelor generale: receptarea, exprimarea si redactarea mesajelor esentiale pentru situatiile de comunicare uzuala. 
    Tematica: anotimpurile, vremea si lunile anului, animalele domestice si salbatice, numerele de la 11 la 20, locatii in oras, meseriile, activitatile cotidiene, timpul liber, sanatatea si corpul omenesc, sarbatori (Ziua Mamei si Pastele) 
    Versiunea electronica reproduce toata informatia din manualul tiparit, aducand totodata un plus de continut. Fiecare unitate contine animatii video si cantece, activitati de asociere, de tip adevarat sau fals si de completare a spatiilor libere. Designul este atractiv, iar navigarea se face usor, fara sa oboseasca privirea. 

Caracteristici: Format - 260x210; Nr. pagini - 72;

ISBN: 6421763004724

Editura: Booklet

Autor: Cristina Mircea

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Manuale & Auxiliare scolare care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii