esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Stiu foarte bine la... Matematica clasa 4 - Aurel Maior, Angelica Calugarita, Elena Maior, editura AramisLivrare in: Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 48859

Id oferta: -

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Stiu foarte bine la... Matematica clasa 4 - Aurel Maior, Angelica Calugarita, Elena Maior, editura Aramis: Evaluarea scolara, fie ea predictiva, curenta, sumativa sau finala, are un rol esential in procesul didactic, reusind sa contureze concluzii nu doar asupra nivelului cunostintelor elevilor, ci si asupra gradului de asumare al diverselor metode pedagogice. Din acest motiv, procesul de evaluare trebuie sa fie deopotriva temeinic si atractiv.
Caietele aparute sub egida colectiei Stiu Foarte Bine la... sunt o solutie originala, pe care o certifica atat renumele autorilor, cat si experienta Editurii Aramis.
Pentru toate continuturile din programa sunt concepute activitati care vizeaza modurile de evaluare a colectivului de elevi. Materialele propuse de Aramis (in completarea seriei de succes Stiu sa lucrez la... ) sunt concepute in conformitate cu programele scolare in vigoare si nu depind de niciun manual sau auxiliar, ceea ce permite utilizarea lor la clasa independent de optiunile anterioare.

Caracteristici: Colectie - Stiu foarte bine la...; Format - 260 x 200 mm; Nr. pagini - 64; Editie - Necartonata;

ISBN: 9789736797781

Editura: Aramis

Autor: Elena Maior

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Manuale & Auxiliare scolare care te-ar putea interesa:

-24%
Cum sa fac o carte clasa 4, editura Aramis
Cum sa fac o carte clasa 4, editura Aramis

Pret initial: 3.37 Lei


Pret redus: 2.53 Lei


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii