Cod produs: 47283
Caisul si piersicul - L. Chira, V. Chereji, M. Roman, editura Mast: Cultura caisului a fost mult timp, privita cu neincredere, chiar considerata riscanta, datorita mai ales unor insusiri biologice legate de originea sa geografica: rezistenta slaba la ger, sensibilitatea la unele boli specifice, pieirea prematura a pomilor in livada, sezonul scurt de maturare a fructelor si durata scurta de pastrare a acestora.
In acest sens, cercetarile descrise in prezenta lucrare se doresc a fi o modesta contributie adusa la clarificarea unor aspecte din domeniul valorificarii caiselor.
Caracteristici: An aparitie - ianuarie 2005; Nr. pagini - 268;
ISBN: 9789731822044
Editura: Mast
Autor: M. Roman
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.