Cod produs: 46632
Afumaturi, pastrama, carnati - Franz S. Wagner, editura Mast: Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Din cuprins:
Calitatea produsului brut
Tehnologia afumarii: diferitele metode de afumare, construirea unei afumatori, greseli legate de metodele de afumare si urmarile acestora
Nu toata sunca este la fel
Tehnologia asezarii in saramura
Tehnologia obtinerii carnatilor: materia prima, tehnici de tocare, umplerea, diferite tipuri de carnati
Tehnologia procesului de maturare si depozitare
Retete (sunca, slanina, carnati, kaiser)
Caracteristici: An aparitie - ianuarie 2009; Nr. pagini - 157;
ISBN: 9789731822495
Editura: Mast
Autor: Franz S. Wagner
5.00
1 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.
MIHAILESCU RDICA
03 Jan 2023
Excelent
Singura carte cu acest subiect pe care am gasit-o. Sunt foarte multumita de continut, este clar si complet.