Cod produs: 434436
Roll On Ceara Naturala de Zahar pentru Epilat cu Aroma de Mar Simoun, 100g: Ceara de zahar reprezinta o varianta naturala, economica si foarte usoara de indepartare a parului nedorit. Aceasta poate fi folosita pe suprafata intregului corp: picioare, maini, axila, zona intima, mustata. Produsul promite smulgerea parului din radacina, indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii, aceasta ramanand fina pana la 4 saptamani. Ceara este 100% naturala si nu adera la pielea sanatoasa, ci doar la firul de par. Epilarea cu ceara naturala de zahar este mai usoara si mai putin dureroasa, fiind o alternativa pentru persoanele cu fragilitate capilara. Ceara se poate incalzi atat la bain-marie, cat si la cuptorul cu microunde. Varianta bain-marie presupune indepartarea foliei de plastic de pe roll on, introducerea cartusului si tinerea acestuia in apa timp de 10 minute daca este plin sau 5 minute daca acesta este doar jumatate. Pentru varianta la microunde, de asemenea, se indeparteaza folia de plastic de pe roll on si se aseaza cartusul in pozitie orizontala. Se incalzeste pentru 30 de secunde daca cartusul este plin sau 15 secunde daca acesta este doar jumatate. Timpul poate sa difere in functie de cuptorul cu micorunde.
Ingrediente: Saccharum officinarum, glucose, acqua, citrus limonum, CI 42090, parfum.
Mod de utilizare: Se aplica un strat uniform si subtire de ceara in directia cresterii firului de par. Apoi, se aplica o banda peste si se apasa pana se lipeste. Cu o mana se tine pielea intinsa si cu cealata se trage rapid banda in sensul invers al cresterii firelor de par. La final, pentru a indeparta resturile de ceara ramase se clateste pielea cu apa si se recomanda a se aplica o crema hidratanta.
Cantitate: 100 g.
Brand: Simoun
Important: promotie valabila in limita stocului disponibil!
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.