Cod produs: 39777
Din istoria painii - Daniela Dosa, editura Tehno-art: Astazi painea a devenit un aliment atat de obisnuit, incat putini oameni isi mai pun intrebari despre istoria ei sau despre procesul de fabricatie. Chiar si painea din zilele noastre are o "poveste" care incepe cu graul, materia prima, se continua cu macinarea lui, cu modul de preparare al painii si se incheie cu cateva sfaturi care ne ajuta sa alegem produsul pe care-l consumam zilnic. Urmarind "povestea painii" si cateva expresii: "a-ti castiga painea", "a-i lua painea de la gura" sau "painea noastra cea de toate zilele", ne dam seama cat este de pretioasa. Cartea va prezinta cum se produce o paine si poate fi de real ajutor in cadrul activitatilor didactice din gradinite si scoli, fiind bogat ilustrata si avand un bogat continut din punct de vedere al informatiilor.
Caracteristici: An aparitie - 2009; Colectie - Descopera alimentele; Format - 290x210; Nr. pagini - 24; Editie - Necartonata;
ISBN: 9789731842677
Editura: Tehno-Art
Autor: Daniel Dosa
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.