Cod produs: 341375
Sare de baie hidratanta mallow spoiled pretty.
Aroma - zmeura, prajitura cu branza. Uleiuri esentiale - vetiver, geranium. Beneficii - relaxare. Reechilibrare. Nu va lasati rasfatati prea mult! Lasati-va purtati de aromele de unt de cacao si unt de shea, cu rol reparator si regenerant, precum si de uleiurile pure de geraniu si vetiver, pentru a va relaxa si reechilibra, in timp ce inhalati aroma bogata de zmeura imbinata cu prajitura cu branza. Desi micute, sarurile noastre de baie hidratante Mallows si Creamers, sunt extrem de bogate in crema de cacao si unt de shea. Aceste unturi naturale sunt ambele recunoscute pentru capacitatea lor de a hidrata si hrani in profunzime.
Astfel pielea Dvs va inflori pe tot parcursul zilei, racapatandu-si supletea de odinioara. Aceasta insemna ca, in loc sa se topeasca repede si violent precum Bilele efervescente de baie, ele se topesc incet, eliberand unturile si uleiurile pure esentiale in apa si apoi pe pielea Dvs. Poate fi folosita de pana la 4 ori. Produs natural, prelucrat manual.
Utilizare: Puneti sare de baie (mallow sau creamer) in cada cu apa calda, lasati-o sa se topeasca incet, astfel incat sa elibereze aromele si uleiurile pure esentiale. Lasati sa se dizolve doar o parte din produs, dupa care scoateti-o din apa. Lasati-o sa se usuce, o puteti folosi la urmatoarea baie. Untul de shea este arma noastra secreta, deoarece hraneste si imbogateste pielea cu vitaminele A si E, cu rol de sustinere al supletii si tonifierii pielii, pastrand-o totodata curata si sanatoasa, cu rol esential in prevenirea aparitiei vergeturilor si a imbatranirii premature.
Instructiuni: Puneti sare de baie Mallow Bomb Cosmetics intr-o cada de baie cu apa calda si urmariti cum se topeste, eliberand parfumul si uleiurile esentiale, in timp ce unturile de cacao si de shea hidrateaza apa. Clatiti bine cada dupa utilizare. Poate fi folosita de pana la 4 ori.
Prezentare: 50 g, inaltime 50 mm.
Cantitate: 50 g.
Brand: Bomb Cosmetics
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.