Cod produs: 198695
Mierea. Aliment si medicament - Renate Frank, editura Mast: Aceasta carte va explica cum se formeaza mierea, ce substante contine si cum afecteaza acestea metabolismul uman, cum sa folositi mierea intr-un regim alimentar.
Bucurati-va si de nenumarate sfaturi, retete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre miere.
Renate Frank este specialist in nutritie si consilier pentru apicultori in domeniul utilizarii mierii ca aliment si medicament.
Cartea este indispensabila pentru apicultori si pentru toti cei care vor sa afle ceva nou despre miere.
Caracteristici: An aparitie - 2013; Format - 200 x 130 mm; Nr. pagini - 148; Editie - Necartonata;
Editura: Mast
Autor: Renate Frank
0.00
0 review-uri
Acest website foloseste cookie. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord cu folosirea cookie-urilor. Află mai multe despre cookie-uri in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri.