esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Viata spiritului - Hannah Arendt, editura Humanitas


-50%

Pret initial: 39.9 Lei


Pret redus: 19.95 Lei


Livrare in: Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 141786

Id oferta: -

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Viata spiritului - Hannah Arendt, editura Humanitas:  Traducere de S.G. Dragan
 
In 1973, Hannah Arendt devenea prima femeie care conferentia la prestigioasele Gifford Lectures, o serie anuala de conferinte initiata in 1888 ce urmareste „sa promoveze si sa raspandeasca studiul teologiei naturale in sensul cel mai larg al termenului“, imbinand stiinta, filozofia si spiritualitatea.

Pregatindu-le pentru publicare, Hannah Arendt si-a extins ulterior prelegerile, insa nu a apucat sa duca lucrul la bun sfarsit – cartea despre „Viata spiritului“ ar fi urmat sa contina trei volume: „Gandirea“, „Voirea“, „Judecarea“, dar pana la moartea sa brusca in 1975 a reusit sa le finalizeze doar pe primele doua, publicate postum, in 1978, sub titlul The Life of the Mind. The Groundbreaking Investigation on How We Think. O vasta si patrunzatoare investigatie despre activitatile mentale fundamentale din viata contemplativa a omului, despre tot ce se petrece pe invizibilul „taram al gandirii“ (cum il numea Kant), Viata spiritului poate fi socotita incununarea finala si mareata a gandirii Hannei Arendt si totodata o mostenire bogata si provocatoare pentru gandirea generatiilor viitoare.
 
„Cartea cea mai fascinanta si mai stimulatoare scrisa de Hannah Arendt. Cititorul invata din ea molipsindu-se de perplexitatile pe care autoarea le-a trait atat de adanc.“ – The New York Times Book Review
 
„O inteligenta inflacarata si deopotriva umana care-si pune problema fundamentala a modului cum lucreaza spiritul.“ – Newsweek

Caracteristici: An aparitie - 2018; Nr. pagini - 472;

ISBN: 9789735062385

Editura: Humanitas

Autor: Hannah Arendt

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Spiritualitate & Ezoterism care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii