esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Produse Gratuite Alfaparf Milano:

Cumpara produse cosmetice profesionale Alfaparf Milano si primesti:

   •    pentru comenzi de produse Alfaparf Milano Professional cu valoare cuprinsa intre 200 lei si 299 lei primesti GRATUIT un Fluid Alfaparf Milano Professional Semi Di Lino 125ml in valoare de 53 Lei.

•    pentru comenzi de produse Alfaparf Milano Professional cu valoare de minim 300 lei primesti GRATUIT un Set Cadou Alfaparf Milano Professional Style Stories (compus din 2 produse pentru ingrijirea parului + perie Alfaparf Milano) in valoare de 149 Lei.

Important: Campania se deruleaza exclusiv online, produsul gratuit se adauga automat in cosul de cumparaturi. Se acorda un singur produs gratuit per comanda in limita stocului disponibil. Regulamentul campaniei este disponibil aici.Despre Alfaparf Milano:

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumusețare a părului, poziție întărită de experiența construită și prin colaborările cu profesioniști de renume mondial.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Descoperă nenumărate soluții propuse de gamele Alfaparf Milano:
   •    Colorare - infinite opțiuni de culori inovatoare și performante, care sunt mereu blânde cu părul și cu scalpul
   •    Formă - produse ce conferă netezire sau ondulare părului într-un mod sigur și durabil
   •    Tratament - produse menite să adreseze toate nevoile părului și scalpului, pentru un păr cu aspect sănătos și plin de vitalitate de la rădăcină până la vârf
   •    Styling - pentru a veni în întâmpinarea provocărilor cărora părul le face față zilnic, atât pentru femei cât și pentru bărbațiAlfaparf Milano Style Stories:

Fiecare poveste este o poveste cu stil.

Gama completa de produse "Style Stories" devin instrumentele perfecte pentru a aborda orice ocazie cu stilul ideal.

Produse de pre-styling, produse pentru texturare, paste, geluri și fixative: douăzeci de produse și cinci trepte de fixare, pentru a spune povești de toate felurile.

Comanda online cosmetice profesionale Alfaparf:

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © Esteto.ro  


Termeni si conditii