esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Balsam Tigi: balsamuri profesionale pentru par


Alegerea corecta a balsamului si aplicarea ca la carte a acestuia ofera rezultate mult peste asteptari. Desi pare un produs relativ banal si care se gaseste in baia oricarei doamne si domnisoare, rolul lui este unul cheie in ritualul de ingriire a parului. Tocmai din acest motiv, noi va recomandam ca alegerea dumneavoastra sa fie intotdeauna un balsam profesional in detrimentul celor din supermarketuri. Explicatia este simpla: daca ati iesit vreodata dintr-un salon de infrumusetare extrem de mandra de parul dumneavoastra, dar fara sa intelegeti ce a dus la un astfel de rezultat raspunsul se gaseste in tipul samponului si balsamului folosit la spalarea parului. Din fericire, aceste produse profesionale sunt la dispozitia oricui isi doreste un par demn de paginile unei reviste.

Brandul de ingrijire capilara Tigi este foarte des folosit in saloanele de infrumusetare, cei mai mari specialisti ai domeniului punandu-si munca in baza acestor produse. Ele sunt simplu de achizitionat si, mai ales, simplu de folosit chiar si de catre dumneavoastra asa ca nu aveti nicio scuza pentru un par banal, tern sau cu un aspect neingrijit.

Folosirea balsamului de par este esentiala la fiecare spalare, iar mitul destul de des intalnit potrivit caruia acesta contribuie la ingrasarea mai rapida a parului este cat se poate de gresit. Singura regula de care trebuie sa tineti cont este sa nu il aplicati la radacina, ci doar pe lungimea firului de par. Acesta este cazul si balsamurilor Tigi, produse iubite de catre toate femeile din lumea intreaga care le-au descoperit si le-au acordat sansa de a face parte din ritualul lor de ingrijire.

Spre deosebire de masca de par, balsamul nu necesita o perioada indelungata pentru a actiona si isi face treaba rapid si bine. In functie de ce anume are nevoie parul dumneavoastra, balsamul de par este disponibil in numeroase variante interesante: balsam pentru hidratare, pentru descurcare usoara, pentru volum, pentru fixarea si pastrarea culorii, pentru stralucire, chiar si pentru intarirea firului de par.

Balsamurile Tigi sunt de cele mai multe ori disponibile si la set impreuna cu samponul din aceeasi gama, iar vorba potrivit careia doua produse sunt intotdeauna mai bune decat unul singur este cat se poate de adevarata. Produsele din aceeasi gama fac echipa foarte buna impreuna, iar rezultatele sunt vizibile intr-un timp mult mai scurt si pentru o perioada mai indelungata.


Cumpara balsamuri profesionale Tigi online:

balsam tigi 1.jpg balsam tigi 4.jpg balsam tigi 3.jpg balsam tigi 5.jpg
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © Esteto.ro  


Termeni si conditii