esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Masca de par Kasmir Keratin: masti cu keratina pentru par


Mastile cu keratina pentru par sunt o alegere extraordinara pentru persoanele care si-au propus sa ii ofere un ajutor de nadejde parului deteriorat, casant si afectat de numerosi factori exteriori. Keratina contine un numar mare de aminoacizi care reusesc sa patrunda in interiorul firului de par pentru a ajuta la insanatosirea lui de la radacina si nu numai la suprafata asa cum fac alte produse de ingrijire a parului. Desi la inceput aceasta substanta de baza era folosita numai in saloanele de infrumusetare, din fericire acum aceasta poate sa fie folosita si acasa prin intermediul numeroaselor produse care au aceasta componenta.

Asa cum stim cu totii, o ingrijire ca la carte vine dintr-o suma de actiuni si nu poate sa fie facuta doar dintr-un singur pas. Tocmai din acest motiv, daca va confruntati cu un par foarte afectat de soare sau placa de par, va recomandam un tratament complet compus din sampon pentru par deteriorat si masca cu keratina. Cele mai bune rezultate se pot obtine daca acestea fac parte din aceeasi gama si provin de la acelasi producator. Din fericire, produsele Kashmir Keratin se gasesc atat sub forma de sampon, cat si sub forma de masca si ser de par.

Masca de par Kashmir Keratin pe baza de keratina poate sa fie folosita atat separat, cat si impreuna cu celelalte produse din gama pentru rezultate mai vizibile. Aceasta, insa, este una dintre cele mai cautate si iubite de catre persoanele care isi doresc un par care sa fie si sa arate sanatos si frumos. Ea trebuie sa fie aleasa, insa, in functie de tipul de par si de rezultatele dorite. Tocmai din acest motiv, masca de par Kashmir Keratin poate sa fie gasita in mai multe variante: masca tratament pentru par deteriorat, masca tratament pentru par subtire sau masca de par leave-in Kashmir Keratin one.

Motivele pentru care femeile apeleaza la produsele profesionale Kashmir Keratin pe baza de keratina sunt multe, insa printre cele mai importante se numara urmatoarele: masca de par repara parul uscat si agresat, ofera o frumoasa stralucire dar si un anumit control al firelor rebele de par, protejeaza firul pentru viitoarele agresiuni precum caldura uscatorului de par, ofera un par matasos si usor de aranjat, pieptanat si uscat, dar mai mult decat atat si previne despicarea ulterioara a varfurilor si a firului de par.

Indiferent de tipul de masca de par Kashmir Keratin pe care il alegeti, puteti sa va puneti toata increderea in aceasta doarece urmeaza sa vedeti rezultatele pe care vi le promit si stilistii in momentul in care intrati intr-un salon de infrumusetare. Produsele Kashmir Keratin sunt profesionale si cu ajutorul lor merita sa fiti propriul dumneavoastra profesionist chiar acasa fara a cheltui o avere pe produse de ingrijire.


Masti Kashmir Keratin disponibile pe AllBeauty:

masca de par kasmir keratin _3.jpg masca de par kasmir keratin_5.jpg masca de par kasmir keratin _4.jpg masca de par kasmir keratin _2.jpg

Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii