esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Fanola: produse cosmetice pentru hair styling


In materie de produse cosmetice pentru hair styling, batalia care se da intre producatori este mare. Si este bine sa fie asa, pentru ca asta inseamna ca fiecare dintre ei cauta formulele cele mai bune cu care sa cucereasca piata si consumatorii. Iar acest lucru este in avantajul acestora din urma, ca beneficiari. Fanola se poate considera unul dintre castigatorii acestei intreceri, de vreme ce produsele brandului amintit si-au castigat o reputatie atat de buna printre profesionistii din hair-styling. Spray-urile fixative cu fixare puternica, spray-urile pentru indreptarea parului, pentru volum la radacina sau definirea buclelor, pentru stralucire si protectie termica, pentru luciu sau netezire pot fi intalnite in mod obisnuit in saloanele de infrumusetare de lux. Culmea, fara ca luxul acesta sa aiba preturi exorbitante. Ideal, nu-i asa?

Coafura rezistenta, demna de rigorile unui podium? Este sinonima cu produse cosmetice pentru hair styling Fanola! Se poate obtine cu ajutorul unui spray fixativ ce ofera oricarui tip de coafura o fixare extrem de puternica, asigurand control si definire perfecta fara sa incarce. Confera parului elasticitate, flexibilitate si protectie, iar tehnologia inovatoare Humidity Free previne efectele nedorite ale umiditatii (fire rebele, incretire inestetica), asigurand mentinerea unui aspect impecabil al coafurii pe parcursul intregii zile. Ai vrea sa-i adaugi si putina stralucire? Foarte simplu! Cristalele pentru stralucire de la Fanola au o formula speciala pe baza de cristale lichide pentru ingrijirea parului si prevenirea varfurilor despicate. Recomandat pentru par uscat, cu suvite, oferind luminozitate parului, fara a incarca firul. Vestea cea mai buna este ca se poate folosi atat pe par umed, cat si uscat. 

Pentru indreptarea parului se recomanda produse cosmetice pentru hair styling sub forma de spray. Sunt foarte usor de utilizat si au rezultate exceptionale, oferind o intindere progresiva cu actiune termo-activa. Sunt ideale pentru parul indreptat chimic sau pentru parul intins cu placa. Elimina aspectul de par cret si lasa parul neted si matasos, cu efect indelungat. Fomula sa speciala combate umiditatea cu tehnologia termo-activa, faciliteaza utilizarea periei, a uscatoarelor si scurteaza timpul de uscare si indreptare a parului. Lasa parul moale, stralucitor si elastic imediat dupa utilizare/, protejandu-l de caldura si de stresul mecanic. Mod de utilizare: pe parul uscat cu prosopul pulverizati pe toata suprafata si incepeti coafarea cu periea si uscatorul. Pentru placa: pulverizati pe parul uscat, pe fiecare suvita dupa care folositi placa. Procedati asa pentru fiecare suvita in parte (pulverizati suvita si treceti imediat placa peste ea). 

In folosirea dispozitivelor precum placile pentru indreptat parul, ondulatoarelor si uscatoarelor de par, protectia termica esentiala. De aceea Fanola a creat un produs cosmetic pentru hair styling care sa o ofere. Este sub forma de spray, avand la baza tehnologia inovatoare Thermo, ce asigura o protectie termica eficienta si permite coafarea cu dispozitive precum placa, ondulator, uscator de par, prevenind uscarea si deteriorarea cauzate de temperaturile ridicate. Ofera fibrei capilare o hidratare optima si lasa parul moale si stralucitor, garantand obtinerea in siguranta a coafurii dorite. Se pulverizeaza pe parul umed inainte de uscarea cu foehnul sau pe parul uscat inainte de utilizarea placii/ondulatorului. 


Cumpara produse cosmetice pentru hair styling Fanola online:

fanola-produse-cosmetice-pentru-hair-styling -2.jpg fanola-produse-cosmetice-pentru-hair-styling -1.jpg fanola-produse-cosmetice-pentru-hair-styling -3.jpg fanola-produse-cosmetice-pentru-hair-styling -4.jpg

Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii