esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Spray de par CHI: sprayuri profesionale pentru par


Ingrijirea corecta a parului este un ritual de frumusete care trebuie respectat cu sfintenie si imbunatatit constant pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor oricarei femei. Parul este, in primul rand, o dovada concreta a modului in care o femeie are grija de ea, dar si un aspect care poate sa imbunatateasca si sa scoata in evidenta un look care altfel ar putea sa para chiar banal. Si, pentru ca noua femeilor ne place sa fim intotdeauna frumoase nu numai la ocazii speciale, produsele profesionale de ingrijire a parului trebuie sa ne fie mereu cele mai bune prietene.

Impactul pe care produsele il au asupra firului de par este cel mai important aspect pe care trebuie sa il luam in considerare atunci cand alegem ce este benefic pentru parul nostru. Asa cum numerosi factori atat externi cat si interni ne afecteaza podoaba capilara si produsele folosite o pot face daca nu au compozitia ideala sau daca contin multe subtante prea puternice sau chiar daunatoare. In momentul alegerii unui produs de ingrijire este important sa aveti in vedere cum anume va va ajuta parul pe termen mai lung si nu sa vedeti neaparat schimbari majore de la prima aplicare. Exista riscul ca in cea de-a doua situatie produsul sa fie mult prea puternic si pe termen lung sa sensibilizeze firul de par.

Recomandarea tuturor specialistilor se indreapta intotdeauna spre produsele profesionale in detrimentul celor din supermarketuri, motivele sunt evident atat legate de ingredientele folosite, cat si de beneficiile aduse parului. Brandul de produse profesionale CHI este recunoscut la nivel mondial pentru ca face tot ceea ce promite si rezultatele sunt uimitoare. Din acest motiv evident chiar si foarte multe vedete il folosesc, iar numarul saloanelor care se bazeaza pe ele in ingrijirea clientelei este si el foarte mare.

Ritualul de ingrijire capilara este unul complex si trebuie urmat in raport cu necesitatile fiecarui tip de par. Asa cum stim cu totii deja, aproape toate femeile folosesc sampon si balsam sau masca atunci cand isi spala si isi ingrijesc parul. Acestea sunt absolut necesere, insa diferenta finala este data de catre acel plus de ingrijire pe care il adauga. De cele mai multe ori aici este vorba de un spray de par, acesta reusind sa dea flezibilitate parului, sa il faca stralucitor si sa ii redea frumusetea.

Sprayurile profesionale pentru par de la CHI sunt disponibile in foarte multe variante potrivite pentru fiecare tip de par si fiecare necesitati: spray pentru volum, spray pentru stralucire cu fixare, spray pentru protectie termica si asa mai departe. In functie de ceea ce ii lipseste parului dumneavoastra, brandul CHI va pune la dispozitie o gama variata de produse.


Cumpara sprayuri profesionale pentru par CHI:

Pret initial: 53 Lei


Pret redus: 45 Lei

Pret initial: 60 Lei


Pret redus: 51 Lei

spray-de-par-chi-sprayuri-profesionale-pentru-par -3.jpg spray-de-par-chi-sprayuri-profesionale-pentru-par -1.jpg spray-de-par-chi-sprayuri-profesionale-pentru-par -5.jpg spray-de-par-chi-sprayuri-profesionale-pentru-par -4.jpg
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © esteto.ro  


Termeni si conditii