esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

CHI: produse cosmetice profesionale pentru par


Un par frumos este unul dintre cele mai importante accesorii pentru o femeie. El poate sa scoata pe oricine din anonimat si sa transforme un look banal in unul perfect. Insa, pentru ca acest lucru sa fie posibil, parul nu trebuie sa fie numai frumos aranjat, ci si extrem de bine ingrijit. Produsele profesionale pentru ingrijirea parului sunt o adevarata salvare in acest sens daca sunt alese cum trebuie si in functie de necesitatile fiecarui tip de par.

Produsele CHI sunt extrem de cunoscute la nivel mondial si sunt folosite de persoane foarte importante al caror par il admiram cu totii in reviste sau la televizor. Succesul lor se datoreaza faptului ca sunt realizate de catre cei mai mari specialisti si inovatori ai domeniului cu ajutorul celor mai bune ingrediente si al tehnologiilor avansate. Astfel, minunile pe care produsele CHI le fac pentru parul persoanelor care le dau o sansa si le incearca au dus numele brandului mai departe, depasind mari si tari, ajungand astfel atat in saloanele de infrumusetare cat si in comoditatea casei oricarei femei.

Fondatorul cunoscutului brand CHI se numeste Farouk Shami si este un om de afaceri palestino-american care conduce Farouk Systems in Houston Texas. Acesta, nu numai ca a pus bazele unei companii de mare succes, dar a si inovat domeniul ingrijirii capilare el fiind cel care a inventat vopseaua de par fara amoniac. Dupa ce el insusi a dezoltat o alergie la amoniac, Farouk Shami a lucrat ani de zile incercand sa gaseasca o alternativa la vopseaua de par normala. Evident, in prezent lumea intreaga ce bucura de munca pe care acesta a depus-o in sensul inovarii ingrijirii capilare.

Brandul de produse cosmetice profesionale pentru par CHI pune la dispizitia tuturor celor care isi doresc un par perfect si sanatos numeroase produse care nu trebuie sa lipseasca din gama de ingrijire. De la sampoane, masti, creme de par, tratamente si pana la serumuri care mai de care mai promitatoare, toate se gasesc in gamele CHI.

Cel mai important pas pentru o ingrijire ca la carte este alegerea corecta a produselor potrivite in functie de tipul de par si de necesitatile acestuia. In special in cazul in care va agresati destul de des parul folosind uscatorul de par, placa de intins parul sau ondulatorul este recomandat sa va orientati atentia catre produsele CHI de reparare a firului de par. Daca le folositi corect in combinatiile potrivite si cu regularitate, rezultatele nu vor intarzia sa apara si va veti bucura de un par sanatos care pare proaspat iesit de la salon.


Comanda produse CHI online:

Pret initial: 53 Lei


Pret redus: 45 Lei

Pret initial: 26 Lei


Pret redus: 23 Lei

Pret initial: 60 Lei


Pret redus: 51 Lei

Pret initial: 31 Lei


Pret redus: 26 Lei

chi 1.jpg chi 2.jpg chi 4.png chi 5.jpeg
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor


Acceseaza Versiunea Desktop


Copyright © esteto.ro  


Termeni si conditii