esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Burete pentru machiaj


Numit beautyblender, buretele de machiaj este un produs relativ recent aparut dar rapid devenit prietenul cel mai bun al profesionistilor in make-up si nu numai. Foarte apreciat pentru aplicarea fondului de ten lichid, crema sau spuma, a produselor de contouring, pudrelor, bazelor pentru machiaj si a corectoarelor sub forma de crema, un burete pentru machiaj este un accesoriu si un instrument deosebit de folositor. Atat de util incat le-a aruncat intr-un con de umbra sau chiar in uitare pe toate celelalte aplicatoare inventate pana la el, in 2002. Un burete pentru machiaj este realizat dintr-un material special hidrofilic si are forma unui ou. Cu ajutorul lui fondul de ten este aplicat uniform iar rezultatul final este unul natural. Cel mai important aspect in folosirea lui, chiar esential, este acela ca rezultatele maxime sunt obtinute atnci cand buretele este folosit ud.

Chiar impecabile, am spune. Explicatia este aceea ca deoarece buretele a absorbit deja apa, nu va mai absorbi si fondul de ten, acesta ramanand la suprafata. Asadar, inainte de a incepe sa il folosesti, scufunda-l in apa, apasa pe el pentru a absorbi cantitatea maxima pe care o poate retine si apoi stoarce-l. Atunci cand il utilizezi pentru aplicarea fondului de ten, nu freca fata cu el. Incepe prin a tampona fata cu ajutorul buretelui pe care ai aplicat fondul de ten, iara apoi maseaza delicat, pentru a uniformiza produsul. Verifica din cand in cand umiditatea lui. Daca s-a uscat, reia prima operatiune, de umezire. La final, dupa ce ai terminat de aplicat, spala-l cu un detergent special sau cu o lotiune de curatare a tenului. Elimina apa din el si lasa-l sa se usuce natural. Un burete pentru machiaj, tocmai pentru ca este confectionat dintr-un material poros si umed, poate fi mediul perfect in care sa se dezvolte diverse bacterii. De aceea se recomanda pastrarea lui fie intr-un portfard (inchis ermetic) fie intr-o cutiuta speciala sau intr-un saculet. Foarte, foarte important de retinut este faptul ca buretele pentru machiaj se depoziteaza doar dupa ce este perfect uscat.

Cauti un burete pentru machiaj, de calitate? Alege unul pretaiat, confectionat din nitril, ce asigura o buna aplicare a fondului de ten sau a cremelor corectoare, care prin forma sa speciala permite o optimizare a procesului de pregatire si omogenizare a fondului de ten lichid, fluid sau compact, facand posibila distribuirea produsului in cele mai dificile puncte. O alta varianta de burete pentru machiaj este cea in care acesta are unul dintre capete usor alungit. Chiar daca forma de ou a buretelui pentru machiaj este cea... consacrata, exista si bureti profesionali pretaiati in pene/triunghiuri, care fac posibila distribuirea fondului de ten sau a cremei corectoare in cele mai dificile unghiuri. Acest burete pentru machiaj poate fi folosita atat umed cat si uscat. Pentru curatarea tenului in profunzime si eliminarea impuritatilor se foloseste alt tip de bureti, care, in ciuda aspectului rigid, au o textura moale si fina ce ofera tenului un efect de masaj si un plus de stralucire si prospetime. Arunca o privire pe site-ul esteto.ro si alege buretele perfect pentru machiajul tau la fel de perfect.


Cumpara burete pentru machiaj online:

Pret initial: 57 Lei


Pret redus: 43 Lei

Pret initial: 38 Lei


Pret redus: 34.9 Lei

burete pentru machiaj 3.jpg burete pentru machiaj 5.jpg burete pentru machiaj 4.jpg burete pentru machiaj 2.jpg

Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii