esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Parfumuri pentru barbati


Gama de parfumuri pentru barbati nu poate fi descrisa decat printr-o intrebare deschisa adresata doamnelor si domnisoarelor: de cate ori ati ramas impresionate de un miros de parfum barbatesc? Inspira putere, incredere, sexualitate si confidenta. Oricarei persoane i se trezesc anumite simturi atunci cand simt un miros de parfum pentru barbati. Acestea rar sunt discrete, precum cele destinate femeilor, ci mai degraba anunta prezenta cu foarte mult timp inainte. Parfumul masculin este compus astfel incat sa rezoneze cu senzatia de mascul alfa – idee preluata de la regnul animal.

Pe esteto.ro gasiti parfumuri online pentru barbati la preturi avantajoase. Este un prilej bun pentru achizitionarea de catre domni a unui aliat in cucerirea oricarei fiinte care poate simti mireasma. Dar este un aliat si pentru doamne sau domnisoare de a face un cadou alesilor inimii lor.

Ultimele statistici au relevat faptul ca barbatii folosesc mult mai mult parfum decat femeile. Acest lucru poate fi dedus chiar si logic – femeile folosesc geluri de dus, creme, produse cosmetice si toate contin parfum. Barbatii prefera, la nivel olfactiv, sa aleaga doar un parfum pe care sa il completeze cu un deodorant, un after-shave si/sau un gel de dus. Pentru femei, gama de mirosuri este extrem de extinsa, pe cand pentru barbatii sunt folosite doar cateva mirosuri, modificandu-se doar mici variatii si schimbandu-se in functie de pielea fiecarui mascul.

Parfumul pentru barbati intareste increderea lor in sine, le ofera eleganta si sarm. Dar nu trebuie scapat din vedere un aspect foarte important: cum stii care este combinatia de ingrediente ideale. Desigur, putem miza pe un nume clasic, dar poate nu este ideal pentru buget, pentru ocazie sau chiar pentru personalitate in sine. Parfumul propriu-zis are cea mai mare concentratie (20-30%), pe cand celelalte categorii, pe care noi le numim in mod normal tot parfumuri, au o concentratie mai mica. Astfel, in ordine descrescatoare avem: apa de parfum, apa de toaleta, apa de colonie si apa fresh. Acum depinde de cat de mult doriti ca mirosul sa persiste. Pe langa concentratie, parfumurile sunt grupate in functie de compozitie in: parfumuri florale (pentru un aer romantic), parfumuri lemnoase (santal, licheni, paciuli – pentru mister si firi aventuriere), parfumuri orientale (vanilie, scortisoara, piper – pentru persoane indraznete si aprige), parfumuri fresh (cum ii spune si numele, sunt combinatii usoare de lamaie, portocala etc – aerul purtatorului va fi intotdeauna unul relaxat).

Fiecare parfum spune o poveste sau poate capata o poveste, totul depinzand de personalitatea purtatorului si de ceea ce-si doreste. Oricarui miros oamenii tind sa asocieze o stare, o senzatie, un eveniment, o personalitate. Un miros dulce poate insemna bunatate, romantism si fericire. Dar cel care foloseste acest parfum nu este chiar asa. Parfumul ori ii da nota acestei personalitati ori se modeleaza dupa sine. Cine spune ca nu putem asocia un miros dulceag cu o persoana aventuriera, gata oricand sa infrunte orice lucru iesit in cale? Nimic nu este exact, iar parfumeria este o arta greu de inteles pentru majoritatea lumii. Ganditi-va la parfum ca la o oglinda. Oglinda va reflecta chipul, dar privindu-va in aceasta, incepeti chiar sa va schimbati chipul. Asa se intampla si cu parfumul, poate fi un modelator sau un amplificator al starii dumneavoastra.

Tot ce conteaza este ca la final sa alegeti din gama de parfumuri pentru barbati acel quelque chose de care aveti nevoie pentru a impresiona intreaga lume.


Cumpara parfumuri pentru barbati online:

Pret initial: 62 Lei


Pret redus: 36 Lei

Pret initial: 335 Lei


Pret redus: 179 Lei

Pret initial: 37 Lei


Pret redus: 21 Lei

Pret initial: 290 Lei


Pret redus: 185 Lei

Pret initial: 260 Lei


Pret redus: 103 Lei

Pret initial: 237 Lei


Pret redus: 167 Lei

Pret initial: 390 Lei


Pret redus: 244 Lei

Pret initial: 85 Lei


Pret redus: 49 Lei

Pret initial: 169 Lei


Pret redus: 136 Lei

Pret initial: 145 Lei


Pret redus: 122 Lei

Pret initial: 265 Lei


Pret redus: 104 Lei

Pret initial: 26 Lei


Pret redus: 15 Lei

Pret initial: 95 Lei


Pret redus: 79 Lei

Pret initial: 210 Lei


Pret redus: 149 Lei

Pret initial: 89 Lei


Pret redus: 59 Lei

Pret initial: 26 Lei


Pret redus: 15 Lei

Pret initial: 37 Lei


Pret redus: 21 Lei

Pret initial: 279 Lei


Pret redus: 197 Lei

Pret initial: 139 Lei


Pret redus: 80 Lei

Pret initial: 26 Lei


Pret redus: 15 Lei

Pret initial: 148 Lei


Pret redus: 107 Lei

Pret initial: 224 Lei


Pret redus: 156 Lei

Pret initial: 185 Lei


Pret redus: 129 Lei

parfumuri pentru barbati -5.jpg parfumuri pentru barbati -1.jpg parfumuri pentru barbati -3.jpg parfumuri pentru barbati -2.jpg

Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii