esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Vopsea de par profesionala - profita de oferte


Fie ca esti o fire extravaganta, plina de surprize si mereu gata sa incerci lucruri noi sau, din contra, nu te simti confortabil cand iesi din ritmul tau zilnic, cu siguranta mai ai momente din cand in cand in care vrei sa faci o schimbare in viata ta. De la redecoratul camerei, a biroului sau a casei, pana la o schimbare de look, toate fac parte din procesul prin care fie ca vrem, fie ca nu, trecem o data la ceva timp.

Vopsitul parului poate fi una dintre procedeele la care apelezi pentru a-ti schimba look-ul sau, totodata, poate fi rutina ta lunara. Fie ca-ti faci suvite sau te vopsesti de la radacina, drumul la salon poate dveni un sacrificiu destul de costisitor, mai ales daca nu te multumesti, pe buna dreptate, cu orice tip de vopsea de par. Te-ai gandit, totusi, ca poti muta salonul la tine acasa?

Din fericire, specialistii in materie de par s-au gandit la tine si poti achizitiona vopsea de par profesionala atat din magazine, cat si online. Acum, primul lucru la care te gandesti este faptul ca achizitionarea produselor este mult mai simpla, dar, oare, preturile sunt aceleasi ca in marile saloane de lux? Ei, bine, nu.

Preturile variaza in functie de brand, de cantiate si de ingrediente, dar este bine sa stii ca ele incep de la 20-30 de lei si pot ajunge pana la 50-60.

Varietatea preturilor, dupa cum am spus, se produce si in functie de marca. Astfel, poti achizitiona online vopsea de la L'Oreal, Wella, Londa, Schwarzkopf si multe alte branduri renumite, folosite in marile saloane.

Astfel, te poti rasfata singura ca la salon, fara a-ti face griji ca trebuie sa platesti sume imense si, cel mai important, te poti bucura de aceleasi rezultate, totul datorita faptului ca iti poti adauga in cos o vopsea de par profesionala, numai buna pentru tine si pentru parul tau.

Alege o vopsea de par profesionala si uita de grija culorii care curge, de aspectul de par uscat, deteriorat, de parul lipsit de stralucire si de nuantele cu totul diferite de cele pe care le poarta fotomodelele de pe cutiile vopselelor mass-market.


Vopsea de par profesionala disponibila online: