esteto.ro
0 Prod.
0 Lei
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Vopsea de par permanenta - vopsea de par profesionala


La momentul actual, cam toate doamnele si domnisoarele isi vopsesc parul. Foarte rar mai sunt femei si chiar fete tinere, adolescente, nevopsite, dar putine cunosc si riscurile la care se supun daca nu aleg vopseaua de par potrivita tipului de par si nevoilor lor.

Exista trei tipuri de vopsea, dupa cum urmeaza: vopsea temporara, vopsea semi-permanenta si vopsea permanenta. Vopseaua temporara este cea mai inofensiva si tine de regula maxim doua spalari, intrucat aceasta acopera doar pelicula, dar nu patrunde in stratul firului de par. Daca vrei, asadar, o schimbare cat de mica si de foarte scurta durata, daca esti curioasa cum ti-ar sta cu o alta nuanta, dar nu esti dispusa sa risti cu o vopsea profesionala care sa dureze timp indelungat, poti incerca vopseaua de par temporara. Vopseaua de par semi-permanenta tine intre cinci si zece spalari, patrunzand in firul de par, dar fara sa provoace schimbari chimice in cuticula acestuia. In schimb, vopseaua de par permanenta, de altfel cea mai populara dintre cele trei tipuri, patrunde in cuticula firului de par provocand schimbari chimice care fac ca nuanta sa se mentina pana cand cresc alte fire de par. Alegerea unei vopsele de par nepotrivite poate duce chiar si la caderea parului, desi aceasta este mai rar intalnita, insa degradarea parului ca urmare a vopsitului este destul de frecventa in randul impatimitelor de vopsit si styling. Este recomandat, drept urmare, sa folosesti o vopsea de par profesionala, la care sa ai garantia calitatii. Iar daca tot alegi o vopsea profesionala, atunci opteaza pentru o vopsea de par permanenta, care sa te tina pana cand va trebui sa o aplici iar pentru ca ti-au crescut radacinile si se observa diferenta.

Mai toate marile branduri de produse profesionale pentru ingrijirea si stylingul parului au in cataloagele lor vopsea de par permanenta, asa ca nu te poti plange ca nu ai de unde alege. Indiferent ce nuanta de par ti-ai dori sa ai, indiferent de bugetul tau, de preferintele cu privire la ingrediente si de pretentiile mai mici sau mai mari, vei gasi vopseaua de par permanenta care sa te multumeasca.

Cu amoniac sau fara, cu ingrediente naturale, cu oxidant inclus ori nu, la Londa, Wella, Alfaparf sau L’Oreal vei gasi zeci de tipuri de vopsea de par permanenta care sa te ajute sa te simti mai increzatoare, sa zambesti mai des si mai ales sa ai un par fabulos, cu un aspect sanatos, stralucitor si fara varfuri despicate.


Vopsea de par profesionale disponibila: