esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Introducere in SPSS pentru cercetarea sociala si de piata - Marian Vasile, editura Polirom


-20%

Pret initial: 34.95 Lei


Pret redus: 27.96 Lei


Livrare in: Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 74669

Id oferta: -

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Introducere in SPSS pentru cercetarea sociala si de piata - Marian Vasile, editura Polirom: Volumul ofera profesionistilor din domeniul sociologiei si marketingului notiuni teoretice si aplicatii practice pentru calculul si analiza datelor statistice cu ajutorul SPSS, versiunea 17. Studentii si profesorii de la facultatile de sociologie, marketing si administrarea afacerilor, masteranzii, doctoranzii si cercetatorii gasesc aici informatii necesare cu privire la crearea si gestionarea bazelor de date, curatarea si validarea lor, explorarea datelor, tratarea nonraspunsurilor.

Pe linga prezentarea etapelor analizei statistice, diferitele capitole propun exercitii de verificare si consolidare a cunostintelor, precum si exemple de analize pentru cei care nu doresc sa memoreze formule, ci sa inteleaga cum pot face o astfel de analiza pe baza propriilor date utilizind SPSS.
 
Din cuprins:
Crearea unei baze de date • Gestionarea bazei de date • Etichetarea variabilelor si a valorilor variabilelor • Definirea nonraspunsurilor • Validarea logica prin urmarirea filtrelor si a unor intrebari factuale • Asocierea intre variabile categoriale. Tabelul de contingenta • Diferente intre medii: testul t pentru esantioane independente si ANOVA • Explorarea datelor • Corelatia si regresia liniara multipla

Caracteristici: An aparitie - 2014; Format - 235X160; Nr. pagini - 208; Editie - Necartonata;

ISBN: 9789734641369

Editura: Polirom

Autor: Marian Vasile

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Stiinte Umaniste care te-ar putea interesa:

-20%
Lumea scrisa - Martin Puchner, editura Polirom
Lumea scrisa - Martin Puchner, editura Polirom

Pret initial: 59.95 Lei


Pret redus: 47.96 Lei


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii