esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Minunile lui Dumnezeu din zidiri - Cleopa Ilie, editura Credinta StramoseascaLivrare in: Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 50833

Id oferta: -

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Minunile lui Dumnezeu din zidiri - Cleopa Ilie, editura Credinta Stramoseasca: Se tipareste cu binecuvantarea Inalt Prea Sfintitului Calinic Episcopul Argesului.

Dorind eu sa scriu o carte de predici cu Minunile lui Dumnezeu din zidiri, pe care o aveam de multa vreme in mintea mea, cu ajutorul Preamilostivului Dumnezeu si al Preacuratei Sale Maici am scris numai opt cuvinte, dupa a mea slaba putere si le-am intrerupt din cauza bolii si a batranetii. M-as bucura mult daca s-ar tipari si aceste cuvinte duhovnicesti spre folosul credinciosilor, ca sa nu fie in zadar osteneala mea si sa dobandesc si eu bun sfarsit crestinesc si iertare de pacate de Ia Hristos Mantuitorul nostru. Tuturor le cer cu smerenie sa nu ma uite la sfintele lor rugaciuni.  - Arhim. Cleopa Ilie 1996 

Caracteristici: Format - 200 x 135 mm; Nr. pagini - 160; Editie - Necartonata;

Editura: Credinta Stramoseasca

Autor: Cleopa Ilie

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Religie care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii