esteto.ro
0 Prod.
0 Lei.
Cos esteto.ro
OFERTA PRODUSE

Sa deslusim tainele vocabularului - Rodica Chiran, editura AramisLivrare in: Indisponibil

Disponibilitate: Indisponibil

Cod produs: 49504

Id oferta: -

Acest produs este momentan indisponibil sau nu face parte din oferta Esteto.

Sa deslusim tainele vocabularului - Rodica Chiran, editura Aramis: Cunoasterea unor reguli elementare de scriere si pronuntie, intelegerea exacta a sensurilor pe care le pot avea cuvintele, preocuparea pentru un limbaj ingrijit sunt cateva dintre conditiile formarii capacitatii de comunicare eficienta. Aceasta este perspectiva in functie de care autorii lucrarilor din aceasta colectie si-au conceput si structurat materialele.

Lucrarea de fata cuprinde exercitii si jocuri cu sinonime, antonime, omonime, paronime, constituind un intrument de lucru atat pentru copii, cei aflati pe bancile scolii, cat si pentru cadrele didactice si parintii dornici sa formeze celor mici deprinderi corecte de utilizare a vocabularului de baza a limbii romane in contexte variate.

Caracteristici: Format - 260 x 210 mm; Nr. pagini - 80; Editie - a II-a;

ISBN: 9786067062755

Editura: Aramis

Autor: Rodica Chiran

Fotografia afisata are caracter informativ. Specificatiile produselor sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Acestea precum si pretul pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Alte produse din categoria Manuale & Auxiliare scolare care te-ar putea interesa:


Acceseaza Versiunea Desktop


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Copyright © esteto.ro  

Termeni si conditii